:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 287
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Треньорът

на "Лудогорец" Димитър Димитров похвали в интервю през казахстанския сайт Sports.kz колегата си Станимир Стоилов, който сега е треньор на местния национален отбор. "Знаете, че аз съм в много близки отношения със Стоилов. Той често казва, че аз съм негов учител. Нямам никакви съмнения, че той е треньор от много висока класа. Сигурен съм, че скоро Казахстан ще подобри играта си. Стоилов много държи на дисциплината и има собствен стил", заяви Димитров, който до лятото на м.г. води казахстанския "Иртиш".



Вратарят

Михаил Иванов (28 г.), който бе освободен в края на февруари от "Витоша" (Бистрица), ще продължи кариерата си в шведския втородивизионен "Ескилстюна". Там негов конкурент за поста ще е бившият вратар на "Рома" и "Сампдория" Джанлука Курчи. Иванов вече е играл в чужбина - между 2006 и 2012 г., когато в Италия игра за "Сиена", "Фоджа" и "Пиаченца".



Мениджърът

на "Манчестър Юн" Жозе Моуриньо е планирал да привлече петима нови играчи през лятото, твърди "Манчестър Ивнинг Нюз". Това са Жоржиньо ("Наполи"), Фред ("Шахтьор"), Тоби Алдервейрелд и Дани Роуз ("Тотнъм"), и Алекс Сандро ("Ювентус").



Треньорът

на "Наполи" Маурицио Сари води преговори за подновяване на договора си, който е до лятото на 2020 г., но към него има три оферти, твърдят италиански медии. От "Зенит" са харесали Сари за заместник на напускащия Роберто Манчини, "Челси" гледа на наставника на "Наполи" като резервен вариант, ако не успее да привлече Луис Енрике, а "Тотнъм" иска да се подсигури, ако Маурисио Почетино предпочете офертата на "Байерн".
2511
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД