:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 282
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Продължават срещите на Стефан Данаилов и „Романът на моя живот“ с читатели

Над 1000 души от четири града уважиха изданието на Ламбо
Снимка: Издателите
Стефан Данаилов се радва на симпатията на хора от цялата страна.
Читатели и почитатели от различни поколения присъстваха на срещите с книгата на Стефан Данаилов из страната по повод представянето на автобиографичното издание "Романът на моя живот". Книгата, издадена в съавторство с Георги Тошев, стана обект на интерес и разговори в градовете Чирпан, Сливен, Казанлък и Бургас.

Самият Стефан Данаилов се появи лично само в Бургас и си припомни как в града преди много години става популярен с участието си в сериала "На всеки километър" в ролята на майор Деянов. Като поздрав към публиката от останалите градове в първия лъч на турнето проф. Стефан Данаилов предварително бе записал лично послание, в което споделя незабравими моменти от тези места.

Аплодисменти и препълнена зала посрещнаха актьора в Бургас. "Аз съм изживял едни от най-щастливите моменти на моя живот в Бургас и околностите му. Имам много спомени от младежките си години. Тук съм играл много театър, правил съм халтура, тук съм припадал и съм се напивал като казак. Едно от най-красивите неща в живота си съм изживял в Бургас, тук се вихреше любовта ми с Мери."

Ламбо потвърди, че на 7 май ще присъства във Фестивалния комплекс във Варна, където варненската публика ще може да гледа спектакъла, подготвен по повод юбилея му. В препълнените зали на срещите бе представен и документалният филм "Монолог" на Георги Тошев и Ема Константинова.

"Романът на моя живот" продължава своето национално турне. На 16 април в операта в Стара Загора също ще се играе спектакълът по повод юбилея на Стефан Данаилов със специалното участие на неговия последен клас от НАТФИЗ и актьорите Силвия Лулчева, Ненчо Илчев, Дарин Ангелов, Деян Ангелов, Божидар Мицев. Това събитие ще се случи в присъствието на актьора. После предстоят гостувания в Карлово, Димитровград, Асеновград, Благоевград. А на 19 май от Флоренция започва и европейското турне на книгата и филма, посветени на юбиляря. След това българската публика от още пет европейски града ще се срещне с обичания актьор.
2697
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД