:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 141
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Режисьори на дублажа

Голямо раздвижване във филмовата индустрия на България!

Прелитащият не следи българската кинематография, а има предвид, че нещо много взеха да ни филмират.

Ако не сте чували израза - "да те филмират", "да те вкарат във филм", означава приблизително, че те пъхат в чужд сценарий и те разиграват със зрелища. "Филмирам се" в зависимост от контекста може да означава и "въобразявам си".

И така - първи дубъл, камера, екшън!

"Кмет с белезници, юмруци в СДС", обединява в едно двете теми от деня "Стандарт". Кметът с белезници е Иванчева с подкупа, дето Антон Тодоров го знае преди нея. Юмруците си ги раздаваха привърженици на Лукарски и противници на идеята му за смяна на курса в СДС в посока Бачо Валери.

За Иванчева вече се написа много, тепърва ще се чепка и нищи, но сума народ отсега си мисли, че става въпрос за постановка. Ако кметицата Иванчева е наистина корумпирана - циркаджилъците и нагласените работи на КПКОНПИ в синхрон с Антон Тодоров и Канал 3 - всички тия движения напълно компрометират цялата акция, за която правозащитници казаха, че плаче за Страсбург.

Седесарските мъки пък нямат край - както бяха на умирачка още преди 10-15 години, така и не са се затрили още и продължават да се тепат и люспят, макар че са шепа народ.

Конкретно в случая - Божидар "Трика" Лукарски искал да поведе седесариата към дружба и сътрудничество с НФСБ на Бачо Валери. Това става повод за ръкопашни схватки между привържениците на лидера и вътрешната опозиция. На заседанието присъстваха и фитнес момчета в черно - демократи от последния ден вероятно.

В "Монитор" читателят може да се ориентира, че арестуваната кметица не се ползва със симпатиите на здравите сили. В заглавията по темата личи правата линия на Шиши: говори се за "зелен рекет" и за "марионетката на Командира Радан Кънев", която "скочила да брани" кметицата. В ценностната система на Шиши по-пагубни от зеления рекет са само Командира Костов и хората с близки до неговите виждания.

И така - до утре в другия спектакъл.
2
297
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
18 Април 2018 21:33
Друга странност е, че хем не са знаели къде ще я арестуват, хем МВР пратило на място химик и фотограф, а бившият депутат от ГЕРБ Антон Тодоров се озовал на мястото в качеството "на кибик", по думите на Гешев.

КИБИК ......МУМИЯТА!!!!!
19 Април 2018 07:24
"И така - до утре в другия спектакъл." - римска поговорка.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД