:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 492
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Женският тим остава лидер въпреки първата загуба

СНИМКА: CEV.LU
Гергана Димитрова (вляво) е закъсняла да подсили капитана Христина Русева, което позволява на Катерина Жидкова (вдясно) да опита да преодолее технично разкъсания двоен български блок.
Женският национален отбор по волейбол допусна първа загуба от началото на Златната европейска лига, но въпреки това остава начело в група А. Миналата вечер селекцията на Иван Петков отстъпи с 1:3 (-20, 23, -21, -21) като гост на Азербайджан и двата тима се изравниха по актив - 9 т. от четири мача. България обаче има по-добро геймово съотношение - 10:5 срещу 10:6 за азерките.

Най-резултатна за тима ни миналата вечер беше Гергана Димитрова със 17 т. (1 блок), а Мария Каракашева добави 16. За домакините в Баку Катерина Жидкова реализира 20 т. (1 ас, 2 блока), а Елисавета Самадова допринесе с 18 т. (1 ас, 1 блок) за успеха.

"Беше много труден мач - прецени треньорът Петков. - След като загубихме първия гейм, се опитахме да намерим начин да променим ситуацията. След като спечелихме втората част, имахме шанс да спечелим мача, но за съжаление загубихме. Оставаме лидер в групата и започваме да се готвим за следващия двубой."

В събота нашите гостуват срещу Украйна в Ивано-Франковск, като мачът започва от 18 ч. наше време. Волейболистките поеха на път в 2 ч. през нощта, веднага след края на срещата с Азербайджан. За да стигнат до западноукраинския град, направиха общо 15-часов преход с два самолета - от Баку до Киев и от Киев до Лвов, и с автобус до крайната дестинация.
1076
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД