:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 260
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Massacre

Как се правят вурстчета с брада

Пълен триумф на българската транспортна мисъл, след който от плана "Макрон" не остана буква върху буква! Така представиха нещата премиерът Бойко Борисов, транспортният министър Ивайло Московски и евродепутатът Андрей Новаков, който се движи сред каймака на транспортното законодателство в Съюза - комисията по транспорт в ЕП.

Новаков обяви, че е направил "пробив" изцяло в интересите на българските превозвачи - вместо да задължават шофьорите на всеки три седмици да се прибират по родните места, както предвиждаше планът "Макрон", еврозаконодателите под натиска и необоримите аргументи на Новаков са разписали, че не шофьорите, а камионите ще са длъжни на всеки три седмици да се завръщат в татковината и то натоварени.

Самият Макрон не изглежда притеснен и маргинализиран, макар че планът му претърпя такъв грандиозен крах.

Той вероятно е по-ангажиран емоционално в отношенията си с Тръмп. Те преминаха през най-различни фази, точки и зони. При първите им срещи междуличностните им проблеми започнаха още при ръкостискането - Доналд стиска кокалчетата, но и Еманюел стиска кокалчетата; и въпреки деликатната външност на французина - не се даде на алфа самеца. После пък се заговори за "химия" помежду им, информационното пространство се нажежи от белтъците, които мяташе Макрон на Тръмп, а последният от своя страна свойски изтупваше пърхута от реверите на френския си приятел.

Тия дни пак си говорили по телефона и разговорът изглежда е бил в други интонации - според слуховете двамата се карали на тема "търговска война между ЕС и САЩ".

Макрон обаче отказа да разкрие подробности от разговора, впускайки се в дълга и сложна кулинарно-политическа аналогия как никой не искал да зяпа в кухнята, а къде по-естетично е да ти поднесат едно красиво блюдо, запазило мистерията на приготвянето си. И за убедителност цитира Бисмарк, дето рекъл, че нормалните хора по-добре да не знаят как се правят вурстчетата и политиката, щото няма да им хареса гледката и ще се откажат от всякакви политики и вурстове. Между другото - Кончита Вурст има нова визия, но ще се въздържим от онагледяване. Читател се обади в "После", представи се за Бисмарк и каза, че в никакъв случай не иска да гледа как се прави Вурст! Уважаваме желанието му.

Брадатата Кончита си живее безгрижно в либерална Европа, но брадатият рецидивист Пелов предаде богу дух, прострелян в центъра на родния си Ботевград.

Защо убиецът му стигна до него преди полицията, е един, колкото стар, толкова безнадежден разговор - човекът бил неузнаваем и с тая брада "дори родният му брат не го познал", казаха компетентните органи. Пелов наскоро избяга от Софийския централен затвор през главния вход, придружен от своя съкилийник и любовник (според МВР), от когото засега няма следа.

Според версиите на полицията сегашната стрелба в Ботевград била заради неуредени сметки, но можело и да е заради жена - битовите мотиви в бруталните убийства са любимите сюжети на МВР. "Битов" беше мотивът (спор за паркомясто) за масовата стрелба в Слънчев бряг, при която Митьо Очите бе прострелян на няколко места, битов мотив (ревност) стана причина за масовото убийство през новогодишната нощ в Нови Искър, сега и ботевградската стрелба е заради жена - не се споменава дали фаталната фемина e имала брада.

Междувременно Цоко и Боко пак си играят на добър и лош лидер по вътрешните работи. Цветанов защити службите с изключително съдържателното изказване, че по случая в Ботевград имало "достатъчно оперативен контрол", а Борисов съобщи, че се "накарал" на полицията.

Кой знае защо - понякога гледаш един човек, гладко избръснат, а ти идва на акъла израза - "брадата лъжа".
2
1568
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
07 Юни 2018 07:46
Ето ги http://afera.bg/wp-content/uploads/2016/03/CECO-BOKO-POD-PRIKRITIE.jpg
Цоко и Боко!
07 Юни 2018 19:29
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД