:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 288
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Новият италиански премиер обеща



радикална промяна за страната, докато чакаше парламентът да одобри антисистемното му правителство, което планира да предизвика правилата на Европейския съюз за бюджетите и имиграцията, предадоха агенциите. "Истината е, че ние създадохме радикална промяна и сме горди с това", заяви Джузепе Конте в Сената, където спечели вот на доверие вчера, а по-късно същия ден се очакваше да бъде одобрен в долната камара на парламента. 53-годишният Конте каза, че приоритетите на правителството ще бъдат да се справи със социалните трудности чрез въвеждане на универсален доход и да спре притока на нелегални имигранти, като се заеме с "бизнеса с имиграцията". След като приключи гласуването в парламента, той ще замине на първата си международна среща - форума на Г-7 в Канада, който започва утре.



Бивш румънски министър бе осъдена задочно

и получи 6-годишна ефективна присъда за подкуп и злоупотреба с власт, съобщиха местните медии. Върховният касационен съд в Букурещ потвърди присъдата и тя влезе в сила. В началото на годината министърът на туризма Елена Удрея избяга в Коста Рика, където получи статут на бежанец и поиска нов съдебен процес в Румъния. Удрея е осъдена да заплати на държавата и обезщетение в размер на 3 млн. долара. Тя бе министър на туризма между 2008 и 2012 г, когато е взела 3.8 млн. долара подкуп от бизнесмен в енергийния сектор. Бившата министърка е също така призната за виновна за даване на фалшиви показания, търговия с влияние и злоупотреба с власт.

872
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД