:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 233
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

неделя

13,25 НВО

"Мис Таен агент"



комедия



Грейси Харт (Сандра Бълок) е агент на ФБР, която обаче има повече чиновнически задължения. Тя винаги е мечтала да й се възлагат по-рисковани задачи, и ето, че късметът й се усмихва. Възложено й е да се внедри в организационния екип на конкурса за Мис Америка, след като в Бюрото се получава сигнал, че там вероятно ще има бомбен атентат. Грейси, която се гордее със своята недодяланост, сега трябва за отрицателно време да придобие изискани маниери, за да може да се впише във високите изисквания на конкурса. Това става с помощта на помпозния консултант Виктор Мелинг (Майкъл Кейн). Преобразяването й приключва успешно и в решителната нощ тя трябва не просто да е неотразима и да изпълнява задълженията си на агент, но и да се постарае да не се разкрие.





23,30 Евроком

"Объркана самоличност"



трилър



Топ моделът Карина Майер е намерена убита в своя апартамент. Полицията няма съмнения относно личността на убиеца. Любовникът на Карина, Антоан, е прекарал нощта при нея и е най-вероятният заподозрян. Антоан обаче твърди, че нещо не се спомня. Полицията решава да използва услугите на Жана Деникур, експерт по криминология. Подлагайки заподозрения на хипноза, младата жена се убеждава в невинността му. Тя научава също, че в дома на Карина по време на престъплението е присъствал и трети човек - Виржиния.





13,00 БиТиВи

"Ани: Кралско приключение"



комедия



Оливър Уорбакс (Джордж Кърн) взима със себе си дъщеря си Ани и нейните две приятелки Хана и Моли на екскурзия в Англия, където трябва да бъде положен за кавалер на ордена на царицата, а и за да поиграе на покер със своя приятел Чърчил. Но злата лейди Едвина Хогботъм (Джоан Колинс) има свои планове - да взриви Бъкингамския дворец и да заеме мястото на царицата. Когато Хогботъм примамва за своя план талантлив, но лековерен учен, нюхът за приключения и опасности на Ани безпогрешно я води на правилната следа. Но как сега Ани да спаси Англия, след като е хвърлена в подземен затвор и бързо трябва да намери изход от сложната ситуация?





21,00 Ден

"Видеопоколение"



драма



Самотен и пренебрегнат от родителите си, които са твърде заети със собствения си живот и кариера, малкият Мартен, като много други тийнейджъри, намира спасение в измисления свят на видеоигрите. Там всичко е много по-лесно и по-забавно. Когато се сдобива с нова игра, в която може да вкарва нови герои и действия, Мартен решава да използва свои съседи. Смесвайки истинския с виртуалния свят, момчето неусетно попада в смъртоносен капан.





22,30 Александра

"Краят на жътвата"



драма



Калеб Геър е фермер, вманиачен на тема да притежава колкото може повече земя и да контролира живота на семейството си. Той е господарят и се държи с близките си като със затворници, работещи в неговата ферма. Всичко се променя, когато красивата пътуваща учителка Линд пристига да живее в дома на Геър. Тя безвъзвратно преобразява реда в семейството и отношенията между хората. Линд така силно повлиява на дъщерята, че предизвиква нейния справедлив бунт. И тя възроптава срещу бащата, който препуска в прерията между любов, тирания, разрушение и оцеляване. Участват Сам Шепард, Алберта Уотсън, Надя Лиц.





22,20 Диема +

"Бездната"



приключенски



Този изпълнен с напрежение филм е създаден по бестселъра на Питър Бенчли. Гейл Бърг (Жаклин Бисе) и Дейвид Сандърс (Ник Нолти) са на романтична ваканция на Бермудските острови, когато попадат на потънали отломки от товарен кораб от Втората световна война. Наблизо те намират и ампула морфин, една от хилядите, които са били на потъналия кораб. Тяхното разкритие ги отвежда при наркодилър от Хаити - Хенри Клоч и при стария иманяр Ромър Трийс. Тръгвайки по следите на Клоч, Гейл, Дейвид и Трийс се опитват да открият потъналото съкровище.
563
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД