:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 285
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

акценти от седмицата

Шарън Стоун стана звезда с "Първичен инстинкт"



събота 22,20

Диема +



"Първичен инстинкт" е легенда в историята на киното защото с него изгря и досега непомръкващата звезда на Шарън Стоун. В този филм тя стана част от филмовата митология само с едно движение: кръстоса крака в бяла минипола, докато я разпитват. И не носеше бельо. Част от легендата станаха и шишовете за лед, като инструмент на престъпление.

Детективът Ник (Майкъл Дъглас) разследва убийството на известна в миналото рокзвезда и се натъква на три обезпокоителни разкрития: окървавен шиш за лед и бял копринен шал, вързан за рамката на леглото - недвусмислени доказателства за романтична вечер. По време на разследването Ник се оплита в опасни взаимоотношения с три интересни жени, всяка от които има мотив за престъпление.



"REAL TV" тръгва по Нова телевизия



понеделник - петък, 23,00

Нова телевизия



"REAL TV" е новата поредица на частната национална телевизия, която ще върви всяка делнична вечер един час преди полунощ. Невероятни истории, понякога драматични и страшни, друг път забавни и смешни, но винаги истински уловени от окото на любителска камера, запечатали емоциите на обикновени хора. Обективът улавя тръпката на страха и ужаса, предизвикани от неочаквани злополуки с хора и с техните любимци или от разрушителната сила на природните стихии. Не липсват и любопитно-комични истории, отразяващи необичайни способности на хора или разкриващи неочаквани факти от биографията на вече прочути личности.





Мафиоти преследват митничар в екшън сериал



вторник - петък 19,30

Ден



"Брегова линия" е 14-сериен филм с участието на Стейси Кийч, Уве Оксенкнехт, Петер Франке, Улрике Крийнър, Уокър Бранд, Дъстин Нгуен, Самуел Финци. Престъпни групировки действат по доковете в пристанището на Хамбург - средище на търговията с наркотици. Ченгета и митнически служители напразно се мъчат да прекъснат веригата. При една акция митничарят Джо Федерсен застрелва сина на боса на международната мафия Жан-Мари Боско. А когато мафиотът реши да отмъсти за сина си никой не е в безопасност. Боско поръчва екзекуцията на Федерсен. Джо оцелява, но смъртната присъда заплашва всички, които той обича.
341
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД