:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 282
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Изборът на Сега за събота

филми



понеделник 15,00 ТВ Агарта "Бегълците" - драма

понеделник 22.30 Инфо "Гладиатори" екшън

понеделник 21,30 Херос "Звезден глас" комедия

понеделник 23,00 София кабел филм "Гарванът - градът на мъртвите" екшън

вторник 20,20 ТСМ "Булевардът на фламингото" драма

вторник 21,00 София кабел филм "Астерикс и Обеликс срещу Цезар" комедия

вторник 22,30 Херос "Даниел Бунг - следотърсача" приключенски

вторник 00,45 Kable 1 "Хитман" екшън

сряда 21,30 Инфо "Стрелецът" уестърн



музика



понеделник 12,00 ММ "Кламер - Белослава"

понеделник 12,00 VH-1 Топ 10 клавирни хитове

понеделник 18,45 МСМ "Мелодиите на МСМ"

понеделник 24,00 ММ "Скенер" селекция на алтърнатив клипове

вторник 20,30 ММ "Кламер - Мелъни Блат"

вторник 23,45 МСМ "Електро ултра"

вторник 21,00 ММ "Вечерна смяна" ток шоу с Михаил Вучков

вторник 24,00 VH-1 Най-големите хитове: Стинг

вторник 24,00 МТV "Алтернативна нация"

сряда 12,00 ММ "Кламер - Депеш Мод"

сряда 20,00 МТV "Хитлист UK" класация

събота

22,00 НВО

"Малена"



драма



13-годишният Ренато (Джузепе Сулфаро) е момче с буйно въображение. Той се влюбва до уши в неземно красивата Малена (Моника Белучи), която току-що се е омъжила. Едва ли има друг режисьор в модерното кино, който може по-деликатно и поетично от Джузепе Торнаторе да пресъздаде трепета на сексуалното пробуждане на едно момче. Но талантът на Торнаторе проличава и в нещо не по-малко важно - той прави своя поклон пред шедьовъра на Фелини "Амаркорд", пресъздавайки в най-колоритни детайли животът в градчето, обитавано от невероятни чудаци - хора, които се молят и клюкарстват с еднаква страст, докато по радиото вървят сводките за хода на войната. Малкият Сулфаро е просто идеалният избор за нелеката роля на Ренато. А Белучи прави ролята на кариерата си, превърнала я в новия италиански символ на женствеността и проправила й път към ангажименти във филми от всякакъв калибър.





21,30 ТВ България

"Кладенецът"



драма



Партизански командир навръх 9 септември екзекутира враговете на народната власт в родното си село. След време става кмет. В превърната в хамбар църква изнасилва учителката - жена на убит от него интелигент. Тя се самоубива, а малката й дъщеря Дари е изпратена в дом за сираци. След години Дари се връща в родното си село и среща своя приятел от детинство, който е син на кмета. Младите се влюбват, а бащата е бесен. Той изнасилва Дари, която след това прави опит да се самоубие. В обезлюденото село се сменят само паметниците, но остава кладенецът, в който всеки се оглежда и вижда душата си. Режисьор Дочо Боджаков, в ролите Любен Чаталов, Ваня Цветкова, Петър Попйорданов, Боян Ковачев, Даниела Василева и др.





17,00 Нова телевизия

"Вятърът на нощта"



романтична драма



Френската драма "Вятърът на нощта" на режисьора Филип Гарел ще покаже Нова телевизия в съботната вечер. Катрин Деньов играе ролята на отегчена дама от висшето общество, която посещава лъскави места и носи модни тоалети. Тя се забърква в греховна любов с доста по-млад от нея човек на изкуството. Паралелно с връзката на омъжената Деньов, младежът се запознава с известен скулптор. В ролята е Даниел Дювал. Любовната история бързо прераства в драма, страдание и омагьосан кръг. "Вятърът на нощта" има нещо общо и със стилистиката на жанра film noir, твърде подходящ за натюрела на Деньов.





12,00 Евроком

"Нужни са двама"



комедия



Даян Бароуз мечтае за голямата любов. Не просто да си намери съпруг, а да срещне истинската любов - онзи, за когото още от пръв поглед ще разбере, че това е той. Тя е възпитателка в един дом за сираци и много обича работата си. Особено привързана е към деветгодишната Аманда Лемън и иска да я осинови. Но социалните служби са убедени, че детето има нужда от пълноценно семейство, с двама родители. Двете, Даян и Аманда, мечтаят за същото - да станат едно истинско семейство. Роджър Келоуей пък е преуспяващ бизнесмен. След смъртта на жена му, деветгодишната му дъщеря Алисия е неговата единствена радост и гордост. Но грижите за огромния бизнес не му позволяват да й отделя достатъчно време и внимание. Участват Кристи Али, Стийв Гутенберг, Мери-Кейт и Ашли Олсен, Филип Боско и др.





22,30 БиТиВи

"Близки срещи от трети вид"



фантастика



По време на нощно дежурство Рой Ниъри (Ричард Драйфус) трябва да поправи прекъсване в електрозахранването. Тогава го облива силна светлина и той става свидетел на появата на неидентифициран летящ обект в небето над Манси, щата Индиана. Тази среща поставя началото на поредица от драматични събития. В главата му се върти постоянно една и съща мелодия, а невероятни визии съпътстват ежедневието му. Докато Ниъри се опитва отчаяно да разбере какво всъщност е преживял и защо съзнанието му се променя така, правителствени агенти систематично му пречат да разбере нещо повече за извънземните феномени. Ниъри е в емоционален срив, а съпругата му се плаши от тази промяна. Отличен с най-престижните филмови награди, филмът на Стивън Спилбърг става емблематичен.





21,00 Ден

"Бинго"



комедия



Двете приятелки Доун и Джаки живеят в малко градче, работят в местния завод и единственото им развлечение е петъчната игра на бинго. Една вечер птичката на щастието каца на раменете им и те спечелват националния джакпот. Приятелките зарязват домове и семейства, за да осъществят мечтата си да видят Лас Вегас. Там те заживяват на бързи обороти и това им носи още печалби и едно ново запознанство.
359
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД