:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 232
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Реконтра

Хайде пак

Драга редакция, ние, баба Петрана и дядо Нягол, сме големи почитатели на вашия вестник, четем го най-редовно още отпреди да го издавате и някой ден ще ви донесем в редакцията вита баница, но сега само писмо ви пишем.

Сигурно ви прави впечатление, че писмото сме го написали на гърба на предизборен плакат, май сега пляскате с ръце и казвате "Я, колко полезни са предизборните плакати!" и с това си възклицание вие напипвате направо дамара на нашето писмо, ако ни позволите този красив израз.

Да, драга редакция, пишем ви за ползата от изборите, която накратко е следната:

Ние двамцата посетихме всички предизборни срещи на всички партии и коалиции и те до една бяха я в сладкарница, я в кафене, я в ресторант. Издухме се от бира, кебапчета, пасти, торти и безалкохолни напитки!

А да знаете колко пари изкарахме пак покрай изборите! Над двеста кила плакати, листовки, диплянки, прокламации и прочее електорално ориентирана книжнина сме предали на "Вторични суровини"!

Покрай изборите се сдобихме и с полезни вещи. Значи, гледаме ние една вечер предизборните обръщения и хоп - на екрана се появи един, дето 83-а година му дадохме 5 лева на заем и още не ни ги е върнал! Тогава ние беж на митинга, сгащихме го между избирателите - няма мърдане! И той не че ни върна парите, обаче ни даде по значка, байраче и балонче!

Вие, драга редакция, не сте такива хора, но току-виж сте си казали - "Я пък тези как са се облажили!", затова ще ви докажем, че полза от изборите имаше за всички.

Ако не сте чули още за този случай, чуйте го от нас:

Самотна майка от Павликени гледала телевизионните предизборни диспути и изведнъж посочила екрана и казала на сина си, второкласник, отличник: "Е този чичко там е татко ти!"

Голяма фамилия от Северна България открила изчезнал родственик - 85-а година лятото човекът заминал дървосекач в Коми, но се запилял и оттогава от него ни вест, ни кост. Добре, обаче сега се появил на предизборни плакати, усмихва се на родата си, един вид "Ей ме!".

Имаше, имаше полза от изборите и затова чрез вашия спретнат вестник ние отправяме апел за повторни избори, може да не гласуваме пак, но предизборната кампания трябва да се повтори както си беше. Благодарим!
289
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД