:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 262
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Робите на думите

Господарят на мълчанието си трае, ама царските му работи потекоха и от чешмата. "Demokratsia" и "Дума" са удостоили с челни дописки намеренията му да изгори досиетата. И двата органа се позовават на отлично информирани източници от НДСВ. Уж нямаше да робуват на думите, а те думат ли, думат.

Най се е раздрънкал Стоян Ганев: "Като мазохист мълчах месеци, не издържам!", крещи той в "24 часа". Много ще да му се е насъбрало, но все едно и също цикли - бил регент на най-голямата англиканска църква в Манхатън, на най-голямата готическа катедрала в света (пусто ний не бяхме чували, че тя е в Щатите) и консултант на Американския еврейски комитет. Само муунист не бил, а източноправославен. Башка че е единственият български политик - нещатен професор в Нюйоркския университет, а студентите си плащали да им преподава... Мъ-кааа! Само дето същото се ля преди 2-3 деня в "Труд". Ганев и вчера не го е подминал, а споделя, че таз работа за 5-те хиляди безлихвен кредит той всъщност я бил донесъл под формата на книгата "Банкер за бедните" на д-р Мухамад Юнус от Бангладеш...

И по тоя начин той, Стоенчо, се оказва мозъкът на всичко, с което царят спечели българите. Че и властта, казва, "не е нещо, което ме интересува". Да му дадем тогаз власт, явно няма да злоупотреби с нея, а? На това на езика на пропагандата му се вика "пране на имидж".

В "168 часа" пък се изказват едни 500 милиона долара, дето седели зад царя. Те били над 10 души, ама най - с поне 100 милиона, бил Илия Павлов. Пусто и неговият имидж си е за пране, но според вестника несъстоятелността на обвиненията срещу "Мултигруп" били доказани от самия "английски кралски ДВОР". Явно за СЪД става въпрос (court значи и двор, и съд), ама в тия короновани времена къде по-изящно и правилно е всичко да се превежда по царски.

Роби сме на думите, прав е човекът!
248
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД