:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 292
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Италианец разследван заради тенис залози

Изясниха се 1/2-финалните двойки на женския шампионат в Мадрид
Снимка: РОЙТЕРС
Световният хегемон в тениса Роджър Федерер (вдясно) се бръсне публично по време на рекламна промоция в Шанхай. Именно в този китайски град от понеделник швейцарецът ще участва в турнира "Мастърс" на най-силните осем тенисисти през сезона.
Италианският тенисист Алесио ди Мауро е следствен заради интернет залози на мачове на свои колеги. Това съобщиха от местната федерация като част от мащабната кампания срещу тото мафията в аристократичния спорт.

Ди Мауро (N124 в световната ранглиста), който този сезон дебютира в Големия шлем на Australian Open и "Ролан Гарос", е застрашен от 3-годишно наказание и сериозна глоба, ако бъде признат за виновен. "Той има открита лична онлайн сметка. Това е нещо ново и все още изчакваме решение на АТР, но санкциите са много вероятни", обявиха от пресофиса на италианската федерация. Оттам допълниха, че Ди Мауро не е залагал на свои мачове.

През февруари 30-годишният италианец стигна до N68 в света, след като игра първия си професионален финал - в Буенос Айрес (Арж, $445 000), загубен от местния Хуан Монако с 1:6, 2:6.

Същевременно станаха ясни 1/2-финалистките на заключителния женски шампионат в Мадрид (Исп, $3 млн.). За място в утрешния финал ще спорят Жюстин Енен (Бел), Ана Чакветадзе (Рус), Мария Шарапова (Рус) и Ана Иванович (Сър). Точните двойки трябваше да станат ясни късно снощи, когато една срещу друга в "червената" група играха Шарапова и Иванович. Победителката ще срещне Янкович, а загубилата ще има почти непосилната задача да се справи с Енен.

В четвъртък световната N1 демонстрира безапелационна форма, а нейна жертва се оказа викнатата на пожар Марион Бартоли. Французойката бе унизена с 0:6, 0:6 в миниреванша на Енен за загубата на 1/2-финала на "Уимбълдън" през юли.
5
1108
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
5
 Видими 
10 Ноември 2007 00:34
Изглежда, че в чужбина изучават българския опит с ускорени темпове.
10 Ноември 2007 05:13
Както казах предната събота, когато става дума за много пари Маша е страхотна на корта и играе почти на макс. Избегна Енен и нищо чудно на финала да я изненада.


Сръбкините освен, че играха на много трунири да натрупат множество точки за годишната класация - просто не ги виждам как ще прогресират до нещо повече. Разочарование базирано и на натрупаната умора.
10 Ноември 2007 05:16
Роджър не мисля, че е фаворит за трофея в Шанхай и тази година. Програмата му вече след титлата в ЮС Опъпън е вече задействана той да бъде в топ форма за Роланд Гарос, Уимбълдън и най-вече за Олимпиадата.


Целта му за догодина ще бъде титла в Бейджинг. За 2009 със сигурност е титла в Дейвис Къп за Швейцария.


Нищо чудно и Надал да не излезе от тази група с Родик и Новак. Както и да е - ще има шоу.
10 Ноември 2007 11:51
Шарапова наистина е била онфайър.
Но за титла е още рано да се каже.
Федерер е фаворит където и да играе. А Швейцария с Вавринка наистина може да атакуват купа Дейвис скоро.
10 Ноември 2007 12:03
Маша е единственият тенесист, за които аз знам, окрито заявил, че не играе за трофеи и слава, а единствено за парите от трунирите.


И май от август месец насам нямаше победа преди да попадне на този тунрир. Така, че съчетано с огромния наградне фонд и многото точки не бих се учудил да тресне Енен както тя си може.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД