:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 288
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Бразилецът Зе Соареш в групата на "Левски"

Халфът дебютира срещу "Черноморец", Бензукан се контузи и отпадна
Зе Соареш
Новото попълнение на "Левски" Зе Соареш попадна в групата за днешното домакинство срещу "Черноморец" и най-вероятно ще запише първи официален мач за шампионите. Халфът вече получи работна виза и бе картотекиран в БФС. Бразилецът вече игра за "сините" - при победата с 3:2 над "Хасково", но в контрола във вторник.

"Шефовете на клуба ми гарантираха, че всички документи на Зе Соареш са наред и ще мога да го използвам", коментира треньорът на "Левски" Станимир Стоилов. Той обаче няма да може да разчита на Шакиб Бензукан. Младежкият национал на Мароко получи травма на вчерашната тренировка и ще трябва да почива 2-3 дни. Заради травми аут са още ветеранът Даниел Боримиров (37 г.) и вратарят Георги Петков.

"Петков трябва да започне леки тренировки без топка другата седмица, докато при Боримиров възстановяването върви по-добре - разкри Стоилов. - Той ще направи допълнителни изследвания, за да знаем по-конкретно кога ще се завърне в игра".

В групата на сините се завръща нападателят Екундайо Джайеоба, който вкара два гола на "Хасково". Няма го обаче Мариян Огнянов.

"Черноморец е от отборите, които са много добре организирани в тактическо отношение. През миналата година ни създаде сериозни проблеми за купата. Очаквам труден мач, но се надявам да играем добре и да победим", допълни треньорът на "Левски".

Стоилов каза също, че още не е наясно със стартовите 11, тъй като има колебания за по един пост във всяка линия и ще вземе крайното решение едва в часовете преди срещата.

Треньорът съобщи е, че на всички футболисти, чиито договори изтичат през лятото, ще бъдат предложени нови. Това са Игор Томашич, Христо Йовов, Димитър Телкийски и Елин Топузаков. Решението дали ще ги приемат ще е на самите футболисти.

Стоилов също така бе категоричен, че "Левски" ще спечели всичките си мачове от първенството до края на есенния сезон. "Преднината на ЦСКА няма да се увеличи след вечното дерби, а даже напротив - ще намалее. Притежаваме най-силния отбор в България и сме длъжни да го докажем в останалите срещи", заяви Мъри.
120
1848
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
120
 Видими 
09 Ноември 2007 23:54
Нещо като тренировка ще да е, да се види как е Зе.5-6 гола в тренировъчно темпо стигат.
10 Ноември 2007 00:25
Бразилчето изглежда свежо... Дано се адаптира бързо
10 Ноември 2007 00:45
Този въшльо Насо Раев го е хванал с ласо на сафарито.
10 Ноември 2007 02:32
Бориславе,
Аз жена ти я хванах и без ласо , пък не го споменавам из форума .
10 Ноември 2007 07:20
много му отива синия екип...прилича малко и на Гунди...
10 Ноември 2007 07:40
На този студ бразилчето по-хубаво да го скрият на топло. Нали настина гледайки мача с Ботев-Пд.
Дано и днес на националния имаме голова фиеста. Акулите с Херо начело са приятен отбор умеещ да играе футбол. За шампионите лимита на грешки обаче е изчерпан.
10 Ноември 2007 07:56
Чичо-Сашовите комини
Кратък мюзикъл, посветен на българския футбол



Сър Елтън Джон и Ерик Клептън ще композират мюзикъл за живота на собственика на Челси Роман Абрамович. Ето как би могла да изглежда една пиеса за българския футбол.




драматурзи
Влади Въргала
Цветан Ламбрев

Действието на съвременната опера за 3 млн. еврогроша започва в "Кремиковци". Един слънчев ден комините спират да пушат. ЦСКА остава без завод. За Томов и Митал закриването на "Кремиковци" е лична драма, но за София екологичният проблем е решен. В първото действие участват само негри. В средата му се разбира, че не били негри, а работници, които са почернели и не са се къпали.
В следващата сцена участват Боримиров, Домовчийски и Мъри Стоилов. Тримата пишат писмо до УЕФА. Искат да ги пуснат пак в групите на Шампионската лига, но адресът на централата е сменен. Оказва се, че скоро наш отбор няма да играе там.
Третата част се развива в Пловдив. Шефката на Локомотив Галя Топалова седи в един от автобусите си, паркиран до Амфитеатъра. По-назад са играчите. Симпатичната леля Галя се чуди как да излизат нейните на терена - с гащета или с полички. В крайна сметка решава да са с полички, защото изглеждат по-спретнати. Изведнъж се качва контрольорът Емил Костадинов. Той иска да провери билетите на Сакалиев, Бранеков и Иванов, но охраната го изхвърля. За да отвлече вниманието от боя, се появява Кали. Тя пее "Наш'та система 4-4-2".
Завесата пада и след 5 минути излизат футболистите на Пирин. Някой им хвърля топка. Всички се спускат към нея и аха да я ритнат, проехтяват три изстрела. Стреля Наско Сираков, който е нарамил пушка. Вратарят на Пирин се провиква: "Бегай, бре Танасе, ке те утепат." Страничният съдия спасява Танас. Накрая вадят наденицата, саламите и шунката и почва пиршеството за равенството с Левски. Нападателят на Добруджа Гавран Иван също е поканен и изпълнява три македонски песни. Още при първите думи на "Македонско девойче" Галя започва да танцува около Гавран. Втората е "Болен ми лежи Миле Попйорданов". Изнасят диван, на който се е опънал Сашо Томов. Лупи е болен от мъка заради затворения завод. Третата песен е "Биляна платно белеше". Появява се отборът на Славия. Те са Белия балет, който нищо не прави, но и на никого не пречи.
Тодор Батков също участва, но не е Бай Ганьо. За Бай Ганьо е важно да направи дребна далавера, да открадне например цигарите на някого. Батков, който в случая е продуцент, прецаква повече хора с повече пари. Не му стига, а и непрекъснато се кара на актьорите: "Ей, хомосексуалисти, не разваляйте пиесата!"
Завесата пада за последен път и се появява Христо Стоичков. Той се провиква: "Мен България не ме обича, аз съм еба ти пичът."
10 Ноември 2007 09:10
Добри утро, Докич - тъжно но вярно, трагикомедиите в БГ футбола ще продължат и днес, ще гледаме едни "акули" с извадени зъби как се валят в калта на стадиона, т'ва е ясно, акулките днес ще почиват за да събират силици за другата седмица когато ще са длъжни да дадат мача на живота си...
10 Ноември 2007 10:03
На този студ бразилчето по-хубаво да го скрият на топло

Може и с чул да го наметнат
10 Ноември 2007 10:26
В този сняг как ли ще играят момчетата . Дано поне не се контузят.
10 Ноември 2007 10:44
като чета, как я е подкарал - недоволството вече граничи с обикновена мизантропия...

не е хубаво така. човек трябва да си пази здравето.
10 Ноември 2007 10:47
Може да се подхлъзнат и да си наранят копитцата...и някой друг рог може да падне..в тоя сняг!
10 Ноември 2007 10:48
Аз мизантропия не нам к'во значи , но че днес ще има уреден мач т'ва е ясно...кривогледото тренерче на жените на нефтохимик ще си запази лигите и истериите за следващия мач...днес ще е кротък и ще се наслади на сладката болка, също както онея от Доко преди неколко кръга...още веднъж отзад !!!
10 Ноември 2007 10:51
Наближава коледа беви. Време за подаръци След новият химн, ето ви новият подарък от чичо Лупи Натиснете тук да си ги окачите на стената. Само как са се подредили....мамуна до маймуна (не го слагайте в стаята на децата ).
10 Ноември 2007 11:08
То нали на вашия календар са само АРИЙЦИ, но става само за тоалетната!!!!
10 Ноември 2007 11:36
Добър ден!

Днес Херо излиза с резервния състав (Основния го пази за следващата неделя). Така че синята футболна Фиестта е сигурна. Колкото пъти оцелете вратата, толкова голове ще вкарате, както с Ботев, когато Наско "хвана" вратарчето Арсов.
Всички на мача. Ще има поне 2 гола на извънземия Зе.
10 Ноември 2007 11:43
Цигането много снажно бе !
10 Ноември 2007 12:05
стастик не искам персонално да ти обръщам внимание но се налага - ти отден на ден все по-налудничави неща пишеш. Тръгна силно, доста сдържано, но нещо май се пречупи в теб и/или някой е откраднал ника?
10 Ноември 2007 12:08
Иначе Мъри вече дразни - какво казваше един познат - акълът и цикълът ако не дойдат на време не ги чакай - та и Мъри. Играем с Черноморец и вместо да даде шанс на някой от юношите той включва в групата за мача М.Иванов и Джайоба.


Г-н тренер - няма смисъл вече да се дава шанс на тези двамата. Нито една от възможностите не бе използвана от тях да покажат че са футболисти за Левски. Къде е Зизов или Балтанов - които да влязат дори второто полувреме?


Защо настоявахте за Б отбор при положение, че и там щяхта да разчитате на единайсеторка със средна възраст от 45години?


10 Ноември 2007 15:42
Толкова ли е кофти времето, та отложиха мача. Сега нашите славни опоненти трябва да сменят версията за "полягането" на Херо.
10 Ноември 2007 15:51
Нищо му няма на времето Докич, цяла сутрин съм бил навън. Духа по-силно, в момента и не вали. Киша по улиците, на покривите 2-3см сняг. Вероятно са отложили мача, за да не настине бразилчето, било то на терена или на пейката Или пък ги е страх за терена, да не го изровите
10 Ноември 2007 15:51
.
10 Ноември 2007 16:03
Пфууу... И ся ко ши прайм като са отложили фиестата?..
10 Ноември 2007 16:20
кво му е на времето - от обяд спря да вали
вий май са уплашихте
10 Ноември 2007 16:32
Малей, СЕГА зърнах стадиона по теле-то. Страшна картина. Студ, вятър, замръзнал сняг. Ама каква е и тази подгряваща инсталация дето не може да се справи с няколко сантиметра бяло покритие А бе, нашенска направа.
10 Ноември 2007 16:39
Еми туй то мач няма да има, върху терена вече има 8 см сняг Извънземния снажен и висок 16и вечно2 см. няма да може да покаже способностите си днес, фиестата се отлага...
10 Ноември 2007 16:53
При това е над нулата и навсякъде снегът се топи. Тази отопляващата инсталация май не върши много работа(но сигурно ни е струвала доста парички). Освен това има една практика едни хора с едни лопати да ринат снега. Явно такова нещо не е познато на управата на Васил Левски, или пък е много назадничава технология за такъв модерен стадион...
10 Ноември 2007 16:54
Жалко. Очаквах хубав и оспорван мач.
Най ме е яд за Г.А., който вече сигурно цяла седмица е развивал конспиративната теория в поредният си пасквил и само чакаше крайния резултат да я пусне. Но уви, не било писано...
10 Ноември 2007 17:00
Абе Н.С. е виновен за всичко. С помоща на група руски учени и съдйската комисия към ФИФА е докарал снежна виелица от сибир на стадиона....
10 Ноември 2007 17:07
Недоволство от стадиона и тревното покритие .Аз пък си мислех че домакините на срещата са длъжни да осигурят оптимални условия за протичане на даден мач...явно от Лесна не могат да си позволят разноските по почистването на терена, каква ирония, купуваш извънземни, феноменални, скъпи и прескъпи бразилци от водещи отбори в тамошната втора лига и нямаш терен достоен за техните качества...Държавата е виновна че не е осигурила на отбора на Лесна база и стадион които да отиват на тяхната извънземна класа, сещам се за още един подобен случай, преди години пак държавата(тая мръсница) можа да осигури достъп само за 2000 рогати на мача им с Копенхаген и отложи европохода който щеше да започне още тогава...
10 Ноември 2007 17:17
Хей момче с ник Недоволен, много са ти язвителни думите, ало що ще хокаш и попържваш след месец или два, когата терена на сините ще е готов????? А можиби ще е и по-добър от таз на В.Левски. Тогава от недоволен дали няма да станеш невменяем...
10 Ноември 2007 17:27
Точно там е зарито кучето Твирем, тревата шяла да бъде готова след месец-два, т'ва звучи доста смешно, явно само ти не го виждаш, един много професионален клуб, в който се работи по европейски, който е с класи над другите, който играе най-добрия футбол, си ремонтира терена в средата на сезона - само ти ли не виждап ъпсурта в ситуацията, или просто Лесна не се нуждае от терен по време на сезона защото резултатите от мачовете им се решават на друго място . По същата причина не пипнахте отровното блато в чорните години, терена ви беше последна грижа, титлата се решаваше по коридорите на БФС, терените са за балъците дето се напъват да играят...
10 Ноември 2007 17:42
Твое право е да говориш, както си щеш Недоволен. Но вземи та погледни, че управата на Левски е наела чужда фирма.Та тази фирма работи и със често сменящи се покрития. Технологията нито е левскарска, нито цесекарска и е не уместно да си мерим запалянковщината с нея. А колкото до заритото куче - ами както си го намерил така то може и да те ухапе...
10 Ноември 2007 17:55
Явно се правиш че не разбираш същността - никой не обсъжда фирмата питам те само е ли е за един футболен отбор най- важен терена и ако е така що за клуб е Лесна чиито терен е в ремонт в разгара на сезона, и к'во те топли теб примерно че терена май щял да бъде готов след месец два когато по моите сметки ще е паузата в шампионата... . И въобще трябва ли им на Лески футболен терен или те си решават "нещата" на друго място...
10 Ноември 2007 18:10
tvirem, не че ти се меся, мое мнение разбира се, но с га-овци няма смисъл да се комуникира. Те, не боравят с аргументи. Въоръжени са с единствено вярното учение на ГА и кръжеца около него, теорията за световната конспирация. Левски е виновник за всичко в бг футбола и най-паче за несретното настояще на цесекаа.
Все едно да спориш с радиоточка.
10 Ноември 2007 18:18
Аа приравняването с ГА е наистина обидно, аз не ви отъждествявам с ЖМ макар че приликата в словоблудствата ви е наистина удивителна...
Простичко за вечно2-ри път ви питам, трябва ли му на Лески през сезона терен или не, или може би му трябва само за зимната пауза в шампионата... , щото мачовете от сезона са решени по друго време и на друго място. И как така в този тъй професионален клуб който направо смърди на Европа не се погрижиха за терена си навреме, та да може извънземните бразилци да ни покажат що е футбол...
10 Ноември 2007 18:21
Интересно, а дали е възможно Левски да загуби този мач служебно? Защото това би бил един елегантен начин да сдадем титлата без да губим директните двубои. Това вече се е случвало и в двете посоки, така че аз лично ще следя с интерес.
10 Ноември 2007 18:45
Попангелов, не може защото освен съдията на мача, двата отбора и шефа на съдиите е бил там. Пълен консенсус да не се играе защото щял терена да се развали за 17-ти. Левски нямат никаква вина в случая. Заявили са този стадион отдавна, плащат си висок наем за ползването му. Това, че ония от националния са нефелни, не е наш проблем. Лошото е, че като гледам календара по-рано от средата на декември, а тогава какво ще бъде, един Господ знае, няма как да се играе. Няма свободни дати. Ще да видим.
10 Ноември 2007 18:59
Хайде бе, 15 години не можете да си оправите Геренот Да има трева на него, иначе за табла трибуни, наем на национален стадион и прочие, пари имате

PS Само закачка, в отговор на дълбокомислените ви загрижени писания
10 Ноември 2007 19:08
baj_michal, за съжаление си дълбоко прав. Туткаха се толкова време. Освен това прахосаха на няколко пъти маса пари за същото това тревно покритие. Дано СЕГА немската фирма реши проблема веднъж завинаги.
10 Ноември 2007 19:36
Проблема ше ви го решиме на вечно2-ри декември
Въпреки че си ми обиден Докич пак ше си позволя да те питам - Е ли е удобно на ФК Лесна да си решава проблемите с терена извън активния състезателен сезон, ей тъй от кумова срама дет' се вика, щото ние вече знаем(а ти и другите тука мълчите) че в Левски са свикнали да се оправят и без терени, май "най-успешната" ера на Лески започна откак играете именно на тази неравна и токсична нива, без почти никаква трева, в откровенно анти футболни условия. Много важно че имате хубави кенефи и рейс, щом нямате уж основната предпоставка за футбол - терен. И така 15 години, най-успешните...въпроса е дали липсата на терен е попречила(като на нормалните отбори) или помогнала. Според мене второто...
P.S. Ох само се моля ГА да не е снесъл нещо подобно, щото пак ше бъда обвинен.
10 Ноември 2007 19:39
"...че в Левски са свикнали да се оправят и без терени...грешкааа Лески не Левски...
10 Ноември 2007 19:50
mumoko, във всяка налудничава идея има зрънце истина.
За Докич, следващата версия за полягане на Херо е следната:
След мача с ЦСКА, неговите момчета ще ходят със схванати крака три месеца, защото са играли на 150%.

И нещо сериозно: Щом националният стадион не може да бъде във форма за 2 мача в една седмица, то е.ати и футбола, който се играе по другите стадиони.

По-добре е шампионата да мине в график: пролет-есен. Тогава и 4-те отбора (за сега все още), които играят в ЕКТ ще са в оптимална форма юли-август, когато им са "най-важните" квалификационни срещи.
10 Ноември 2007 20:06
Мачът Левски - Черномерец ще се отложи за 28.11. за да може извънземните да загреят преди мача им на 2.12.
Н.С. ще отстоява тази датаза преиграване, за да не може да се смени датата за мача им за купата на България.
10 Ноември 2007 20:36
Галев: Има хванати футболисти, ще се разправям с продажниците


до кога ще го търпят тоя помак
10 Ноември 2007 20:38
Недоволен: "...че в Левски са свикнали да се оправят и без терени...грешкааа Лески не Левски...

Недоволен, немаш проблем момче, ще те задоволя
10 Ноември 2007 20:51
снеК, голем снеК Нема мач
10 Ноември 2007 20:54
Любка Кун"м"чева - "У центъро на София, 2 и пол. метра снеК"
10 Ноември 2007 21:50
А, бе, Не'довлетворения, ти в пет поста шест пъти си питал "не си ли решава Левски мачовете извън стадиона"... Т'ва на принципа "да повторим сто пъти една лъжа, та да стане тя истина" ли работиш или на мен така ми се струва?!?
Иначе - к'вото за Левски, т'ва и за ЦСКА. Нъл' виждаш как Тройчо профилактично ругай по чернодрешковците, па после им лизва задниците с култовото "все пак няма да викаме чужд съдия за редбито"... Че и специални протестни писма се пишат, пресконференции се свикват... Туй нъл' си съгласен с мен, че не става на терена, а мааалко така извън него?!?...
А иначе за времето, по което се прави ремонта на Г.Аспарухов две мнения няма - ологофренска история!

p.s. Един въпрос: За кой стадион нададоха вой до УЕФА англичани и французи наскоро, че се не сещам нещо?...
10 Ноември 2007 22:05
А честит ви сняг !
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД