:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 179
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Христо Комарницки
Туш
7
1276
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
7
 Видими 
14 Октомври 2008 07:34
Добро...
14 Октомври 2008 08:39
14 Октомври 2008 09:15
14 Октомври 2008 10:20
Елементарно Уотсън!!!
14 Октомври 2008 13:17
"Мятай баласта" някой си изкряска
и пачките дебели хвръкнаха завчаска
14 Октомври 2008 14:52
Ами това е последното спасение на пасажерите на спукан балон – да мятат баласта, без да ги интересува какво ще смачка тежката торба – те мислят за собственото си спасение. А олекналият балон може да стигне до небето... Тук се сетих за един виц на бившите руски източни народности: Двама спорили на кого предците са били по-високи. Единият се похвалил: „- Моят дядо е бил толкова висок, че като си протегне ръката, стигал небето”. Другият го попитал: „- А меко ли е било небето, или твърдо?” „- Меко – отговорил първият”. „- А, значи това са били на дядо ми тaшaците. А ако е било твърдо, дядо ти е щял да го хване за оная работа” – казал вторият.
Та това ми дойде на ум с този балон. Ако направи „меко” принебяване, ще се опре в тaшaците. А ако не дай си Боже направи „твърдо” принебяване, балонът ще се спука от „оная работа”. Ха-ха-ха.
14 Октомври 2008 15:03
Кофти тръпка! След като си пуснал на свободно падане каквото си имал да пускаш, оттук нататък нито да останеш в спукания балон, нито да скочиш. Е, освен ако не направиш някой фокус и извадиш от ръкава резервен парашут... и скочиш навън с ефектен акробатичен скок ...за изумление на всички останали в балона /тук не се виждат, защото са седнали спокойно по местата си, повярвали, че са острови/. А тези долу, които се радват, че не са в спукания балон и очакват да "намажат" от изхвърления “товар”, ще се окажат първите жертви - смачкани под тежестта му. Паживьом – увидем.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД