:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 173
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Виж им акъла, па кажи: ъ!

Откриват се нови бойни полета за битките покрай изборите за Народно съДрание. Облъчването вече върви и там, където нямат избирателни права.

"БСП агитира чрез училищен сайт", алармира "Новинар" - на страницата на 1-о СОУ в София посетителите биват посрещани с прословутата брадва, с която - "Костов го направи с "Балкан", а пък двамата с ББ "Ще го направят и с пенсиите"! Бойте се деца!

Пак в "Новинар" разбираме, че "Бойко Борисов откри забавачка и кучкарник" - също деполитизирани заведения.

Но не бива да се учудваме, че налазват дечицата в предизборно време. Спомнете си за Оня, дето рече така: "Оставете децата и не им пречете да дойдат при Мене, защото на такива е царството небесно". А партийното строителство и сътворението на правителство си е жива демиургия. Тъй че нищо чудно днес-утре да видим някой лидер как ходи по вода или я превръща в пиячка.

Даже е полезно за децата да получават поне политическа подготовка, тъй и тъй днешната образователна система не обогатява кой знае колко умовете. След 20 години реформи в просветата "Хората масово мислят, че се пише "Ъкъл", както разкрива пред "Труд" ст.н.с. Петя Костадинова от Института по български език.

За сметка на това - "Само една двойка по литература в София", пише пак "Труд" по повод изпитите за елитните гимназии в столицата. Е, по математика имаше повечко слаби оценки, но и това е поправимо: "Свалят задача от теста за гимназия?", информира "24 часа". Мотивите? "Не съм математик - обяснява просветният министър, - но е очевидно, че щом 1 или 2% от децата са отговорили на една задача, значи мястото й не е на изпита".

Но разбира се! Даскалото да не е приют за сложни задачи?! Нека системата бъде така добра да не измъчва излишно подрастващите. А на прага на всяко училището да се сложи една табела - "С просветата - дотук!"
769
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД