:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 195
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Спецотряд ще лови наркопласьори в Пловдив

Специален отряд ще залавя наркопласьорите в Пловдив, съобщиха антимафиоти вчера. Звеното ще бъде сформирано до няколко дни и ще е на пряко подчинение на шефа на РЗ "Полиция". Звеното се създава със заповед на директора на РДВР-Пловдив полк. Валентин Петров. Това ще е вторият специализиран екип след създадената преди две години група за разкриване кражби на леки коли. Спецотрядът ще обработва постъпващите ежедневно в РПУ-тата десетки сигнали за наркосборища и пласьори. Връзката между управленията често се късала, с новото звено вече единен център ще систематизира и анализира цялата информация за наркотрафика в града и региона. Пак вчера от окръжна прокуратура съобщиха, че е внесен в съда обвинителен акт срещу организатор на наркосборище. Срещу Атанас Х., на 20 г., е повдигнато обвинение, че системно е предоставял жилището си като терен за употреба на дрога. Полицията е открила при обиск в дома му употребявани спринцовки и игли, фолио и капачки със следи от хероин.

Пловдивската полиция се активизира срещу наркоразпространителите, след като миналата седмица шестима младежи бяха приети в токсикологията. Те си инжектирали некачествен хероин. 18-годишен културист почина преди ден.

Районът на Пловдив се смята за едно от депата за преразпределение на дрогата за България.



каре

ЗАБРАНА



Устна заповед на директора на РДВР-Пловдив полк. Валентин Петров забранява достъпа на отстранения му предшественик до сградата на дирекцията. Полковник Илиян Йорданов не е бил допуснат в зданието преди няколко дни, съобщиха очевидци. Отстраненият от поста полк. Йорданов трябвало да се срещне със свой бивш подчинен офицер в кабинета му, но постовият не го пуснал. Наложило се Йорданов да се обади по телефона като обикновен гражданин. Същият ден дежурният не разрешил на бившия си началник да паркира личния си "Фолксваген Голф" на служебния паркинг на РДВР. Старшината отказал да вдигне бариерата, като обяснил, че настоящият директор е разпоредил Йорданов да не бъде допускан. Няма писмена заповед за забрана на достъпа на полк. Илиян Йорданов до сградата на дирекцията, заявиха вчера от РДВР.
1014
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД