:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 243
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ВОЛЕЙБОЛ

Федерацията изважда "Марек" от първенството в понеделник

Българска федерация по волейбол (БФВ) може да извади "Марек Юнион Ивкони" от първенството за мъже още в понеделник, ако клубът междувременно не докаже, че е започнал процедура по регистрация с нов президент.

Едноличният управител на дупнишкия отбор Иво Константинов наскоро беше изваден от "волейболното движение". Затова БФВ препоръча на "Марек" да го заличи като президент. Досега това не е направено. "При така описаните обстоятелства "Марек" не може да бъде член на БФВ, тъй като няма друг легитимен представител. Крайният срок за привеждане на решението на УС на БФВ е в понеделник", се казва в декларация на БФВ.

В четвъртък вечерта инициативен комитет от Дупница заплаши да блокира главен път Е-79 и подстъпите на ДАМС, ако се стигне до административно наказание на "Марек". БФВ смяташе да лишава отбора от точки, но вчера втвърди позицията си. "Вече нищо не може да му учуди в българския волейбол. Ще видим докъде ще стигне изваждането. Засега е сигурно, че президентът на БФВ Данчо Лазаров е изваден от борда на директорите на "Сиконко", каза Константинов.
576
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД