:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 318
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Само двама кандидати за президент на БФС

В деня на конгреса Валентин Михов ще се оттегли в полза на Славков
Кандидатите за президент на БФС ще бъдат само двама, въпреки че до момента депозираните кандидатури да три. Те са на Борислав Михайлов, издигнат от "Берое", Валентин Михов, предложен от 4 клуба от "Б" и "В" група и настоящият президент Иван Славков. Кандидатурата на последния е издигната от общо 6 клуба, сред които "Литекс" и "Славия".

В деня на избора обаче ще останат само двама претенденти, потвърдиха запознати с намеренията на президента на Професионалната футболна лига Валентин Михов, който щял да се оттегли в полза на Славков. При победа на Батето Михов ще получи един от вицепрезидентските постове. На предния конгрес шефът на Профилигата отново си направи отвод и подкрепи Славков.

Първият вицепрезидент на БФС Борислав Михайлов обаче смята, че победата на Славков не е толкова сигурна, колкото изглежда на пръв поглед.

"Имам доста добри шансове да спечеля на конгреса - каза рекордьорът по участия в националния отбор след вчерашното заседание на Изпълкома на БФС. - Натрупах достатъчно опит. Нямам представа точно кои клубове ще ме подкрепят, но смятам, че няма да са малко. Надявам се да няма нередности при избора на президент. Нямаме нужда от революция, а от промяна по пътя ни към Европа и смятам, че този път всичко ще е наред".

Михайлов допълни, че ще направи оценка на националните отбори след последните два мача. На въпроса дали четвъртите в света от 1994 г. все още стоят зад него, Михайлов отговори: " Естествено, че ме подкрепят. Нямаше много шум около това, защото така или иначе на 17 януари те обявиха, че застават зад мен. Предстояха и важни квалификации. Убеден съм, че няма разцепление и никой не се е отдръпнал. Ще се убедите в това".

Вицепрезидентът на БФС добави, че екипът му вече е подбран и ще направи промени в БФС, ако бъде избран. Той обаче отказа да уточни какви ще бъдат те. "Това бе последното заседание на Изпълкома и след него се разделихме като приятели. Очаквам, че ще продължим да бъдем такива", завърши Михайлов.

Общо 353 клуба, 40 от които професионални ще изпратят свои делегати на конгреса, който ще се състои на 21 октомври в НДК.
2
569
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
08 Октомври 2005 00:35
Боби Михайлов и Ники Илиев са единствените бивши футболисти на ПФК "Левски" АД, за които смятам че са разумни и отговорни и хора и имат място в управлението на БФС. Желая най-искрено успех на Боби Михайлов, отдавна е време Батето да излезе в почивка. Това което ме притеснява е, че и този конгрес озглежда като да е дирижиран. Михов пак си оттегля кандидатурата, пак в полза на Славков, абе вуобще .. позната картинка. Със Славков начело на БФС нищо хубаво не чака българския футбол. Макар и заклет ЦСКА-р си мисля че Боби Михайлов е далеч по-добър вариянт. Дали здравия разум ще надделее над мафията на Батето? - можем само да се надяваме.
-----------------
Предлагам на журналиста* Петър Захариев да издигне кандидатурата на Наско Сираков, или още по-добре, нараво на Тодор Батков. Така ще се осигури необходимата съдийска подкрепа (почти) безплатно. А и той ще им се издигне в очичките.....
-----------------
09 Октомври 2005 01:22
CESAKARU, CHEST TI PRAVI FAKTAT, CHE PODDARJASH BOBI!
LEVSI NE PONASIAM SASHTO, NO NAISTINA PRAVILNIAT IZBOR E SLAVNIAT NI VRATAR OT BLIZKOTO MINALO....
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД