:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 321
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
СЕЛСКА ЧЕСТ

Питър Фонда и Крис Кристофърсън пасат овце

"Пастири на овце", както подсказва заглавието, е изключително елементарен, пасторален и провинциален филм. Архивните звезди Питър Фонда и Крис Кристофърсън са нещо като каубои, само че твърде добродушни и рядко склонни към насилие. Вече в преклонна възраст, братът на Джейн Фонда (син на Хенри, баща на Бриджит и прочие) и кънтрипевецът успяват някак да поддържат ранчо и да го опазят от апаши. То е на майната си в Северна Дакота.

Героят на Фонда обаче има дъщеря и внук, които живеят в Минесота, и не им е виждал очите от 9 години. Когато тръгва да им ходи на гости, пастирът забърква всевъзможни каши. Порасналият внук-хакер се научава да изражда агънца, агенти на ФБР и шерифи стават за смях, а накрая всички три дни яли, пили и се веселили.

Е, неизбежно към края има и смърт, защото все пак става дума за дядовци, чийто некролог се подава от джоба им още в началните кадри. Но енд-ът е хепи и поуките - налице. Като цяло "Пастири на овце" е непретенциозно забавление, нещо като видеоеквивалента на кънтри-песничка.
1538
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД