:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 171
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Силвио Берлускони
Силвио Берлускони се видя победител

в предстоящите в края на седмицата парламентарни избори в Италия, предадоха агенциите. Според него консервативната му коалиция е изпреварила лявоцентристките си съперници. Твърдението обаче не може да бъде потвърдено, тъй като публикуването на социологически проучвания в Италия е забранено в последните две седмици от предизборната кампания. Последните данни от социологическите допитвания от 8 февруари показаха, че коалицията на Берлускони изостава с по-малко от 5% зад лявоцентристите. Най-голямата италианска инвестиционна Медиобанка прогнозира, че ако Берлускони се върне на премиерския пост, пазарите ще реагират негативно, ще се увеличи цената на заемите за Италия и страната ще бъде принудена да поиска финансова помощ отвън.



Самоуби се създателят на веригата магазини "Метро"

Ото Байсхайм, писаха германските медии. "89-годишният Байсхайм страдаше от неизлечима болест", се казва в официалното съобщение, разпространено от компанията. Той бе един от най-богатите германци, като според сп. "Форбс" личното му състояние възлиза на 2.4 млрд. евро. Ото Байсхайм няма деца, а съпругата му почина през 1999 г.



Русия започва да разследва смъртта

на 3-годишно русначе, осиновено от американско семейство, предаде Би Би Си. Според Москва детето е било подложено на "нечовешко отношение", което е довело до смъртта му. Американските властите също разследват твърденията за малтретиране на момчето, което е починало на 21 януари т.г. Детето, което според Русия се казва Максим Кузмин, а според властите в САЩ - Макс Шато, е живяло заедно с осиновителите си в Гардъндейл, западно от Далас, щата Тексас. Москва забрани осиновяването на руски деца от американски граждани в края на м.г. като ответна мярка срещу приет от САЩ закон, предвиждащ санкции за руски граждани, нарушаващи правата на човека.

654
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД