:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 165
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" ще си връща още един футболист

Халфът Мирослав Иванов ще трябва да спасява "сините" от кризата
СНИМКА: СПОРТАЛ
В неделя вечер агитката на "Левски" издигна плакат, с който показа, че подкрепя треньора Славиша Йоканович. "Сините" фенове също така демонстрираха уважението си към своя любимец Георги Иванов, който за първи път гостува на ст. "Георги Аспарухов" като треньор на "Черно море". След мача публиката изпрати Гонзо с аплодисменти.


"Левски" е на път да върне още един футболист, с който се раздели преди време. След Йордан Милиев на "Герена" може отново да заиграе и Мирослав Иванов. Шуменския Деко, както е известен халфът, трябва да подсили изпадналия в сериозна игрова криза тим на "сините".

Иванов е свободен агент, след като преди няколко дни се раздели с "Лудогорец". Там той не влизаше в сметките на треньорския екип, въпреки че е действащият футболист с най-много титли в А група. Халфът е 3 пъти шампион с "Левски", където бе предимно резерва, след което има сериозна заслуга за двете спечелени първенства от разградчани. Със "сините" има 2 купи и 2 Суперкупи на България, като тези два трофея ги е печелил и по веднъж с "Лудогорец".

А че на "Герена" търсят нови попълнения, не е тайна, само че те не бива да са скъпи. В неделя "Левски" отново не успя да спечели на собствен терен и направи 1:1 с "Черно море" в мач от 6-ия кръг на първенството. След мача спортният директор на клуба Наско Сираков за пореден път обяви, че не бива да се взимат прибързано играчи, тъй като след това трудно може да бъдат освободени. Според Сираков в момента това са възможностите на отбора, а самият той е доволен от желанието на футболистите.

От своя страна треньорът Славиша Йоканович призна, че усеща как кредитът му на доверие от страна на ръководството изтича. Въпреки това именно сръбският специалист бе един от малкото хора от тима, които бяха изпратени с овации от публиката на ст. "Георги Аспарухов".

"Левски" е това, което е в момента - коментира Йоканович. - За мен остава да работя с играчите, които имам. Това е реалната ситуация и в момента се въртим в кръг. Трябва да отстояваме решенията си. Решението ни бе да освободим 4 футболисти (б.р. - чужденците Пинто, Рамос, Силва и Мюлдер) и да вземем нови. Първото го изпълнихме, второто все още не сме. Задачата на "Левски" е да побеждава във всеки мач, но сега това не се случи и феновете имат право да са недоволни. Без сърце и желание обаче няма как този отбор да побеждава. За съжаление трудно вкарваме, но лесно пускаме голове."
166
1688
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
166
 Видими 
26 Август 2013 19:22
А дали не предложиха и на Гонзо,да опита шанса си отново
26 Август 2013 19:25
Свалям шапка на Насо ануса! Преди си изу шортите и си натъпка задника в муцуните на рогатите! Този път ги подпря направо с "инструмента"! Отзад!
Големия спец слабиша също кефи! Абсолютно недоразумение! Не се учудвам , че седеше без работа сума ти време!
Говорех ви- не барайте Мастара!
26 Август 2013 19:37
Свиня Желязко, тук съм

Спомни си, че вече не си гаден "ботко" и спри да обиждаш, без да си предизвикан. В момента се чувствам предизвикан, за сведение на админа...
26 Август 2013 19:56
Жоао Силва успя да се махне от това прокажено място край отходния канал на София! Поредната погубена надежда на пасището за добитък! Хора, бдете! не допускайте да бъдете съсипани в милиционерския катун!
26 Август 2013 20:02
В момента се чувствам предизвикан, за сведение на админа...


И точно с какво си предизвикан Драгой

Нещо по твой адрес да е казал човека

Чак си забравил и линк към длога да пуснеш

Та с какво те предизвикаха, за сведение на модератора

Бай Драгой, по-добре не плещи щуротии из форума, а нахрани стоката
26 Август 2013 20:14
Цанев, не му е леко на човека, разбирам го! Затова пренебрегвам неговите лични обиди! До преди месец точеха лиги, как ЦСКА изчезва! Днес те са посмешището! И пътуват активно към Б(не сектор!) група! Какво да прави сиромаха!
26 Август 2013 20:26
Дорогой, какво ли ставаше, ако всеки мач нямаше дузпа, подарък от съдиите?Последно място и цифром и словом! Смятай! Живяхте по този начин много години! Стигнахте и до криминалната кражба на лиценза! Това ви пълнеше душите! Като на обезумелите милиционери- садисти от лагерите на смъртта, които погубваха животите на интелигенцията! Наследихте манталитета им! Кичехте се със сините пагони и се ползвахте от привилегиите на милиционеросоциализъма! Това, което правите сега са последни напъни! Хората са отвратени от вас!Затова цяла България ви мрази!
26 Август 2013 20:32
Като на обезумелите милиционери- садисти от лагерите на смъртта, които погубваха животите на интелигенцията!

И които са родителите на ЦСКА.
26 Август 2013 20:35
Бай Драгой, по-добре не плещи щуротии из форума, а нахрани стоката

Цанев,Цанев,каква е тая заповедна форма от теб? На партиен секретар ли продъжаваш да се правиш? Или най-накрая си се хванал за ... базата на транзистора?
26 Август 2013 20:36
Кичехте се със сините пагони и се ползвахте от привилегиите на милиционеросоциализъма!

Вярно е. Вашите родители решиха да ни сложат сини пагони някъде в края на 60-те. Преди това те, вашите родители от ЦК на БКП, си имаха "Спартак". А ЦСКА се роди с червени пагони, петолъчка на челото и шума в емблемата.
26 Август 2013 20:37
tvirem
26 Авг 2013 20:35


Твиреме, не е заповедна, а пожелателна, прочети повторно и ще се съгласиш, преди да говориш за бази и гейтове
26 Август 2013 20:41
Юношите!!
26 Август 2013 20:43
Гаджев дали е казал, че пак се е раздал вчера срещу моряциъте?
26 Август 2013 20:45
По темата. Не ги обичам така наречените завръщания. В огромният % те са обречени на неуспех. Дежа вю. Освен това да му видят ЕГН-то на габровският Деко. Надграждане с 33 годишен. Хубава, христова възраст но за бг футболист
Между другото и Твирем има думата, чул съм, че на тренировки Миро прави чудеса. Дори съотборниците се прехласват от някои негови изпълнения и спонтанно ръкопляскат.
26 Август 2013 20:46
Слабо Тъмно, много слабо! Армията винаги е стожер на целостта и независимостта на държавата от чужди сили! А милицията е стожер на политическата система и създадения от нея ред! Затова и системата се наричаше милиционеро социализъм ! Затова на милиционерите-комунисти им се даваха Алфа Ромеа! И като трепеха пияни по шосетата не им търсеха ни кръвнина , ни нищо!
26 Август 2013 20:49
Б.Ж. чувал ли си за съдбата на двама известни левскари от петдесетте години на миналия век?

Материалите са час от документалната книга на журналиста Христо Христов „Секретното дело за лагерите”, която наскоро издателство „Сиела” преиздаде.

В част 3 са описани едни от най-зловещите убийства, извършени в лагера – тези на известния музикант Александър Николов – Сашо Сладура, на бащата на певицата Богдана Карадочева – търговеца Иван Карадочев, бивш спонсор и член на УС на футболен клуб "Левски", и на бившия депутат от БЗНС „Никола Петков” Любен Боянов.


С това лично се е занимавал червеният Мирчо Спасов. Заедно с другите видни цеденевисти от това време Григор Шопов и Здравко Георгиев...
Измисляй си темички по-далеч от тази, защото е кощунствено.
26 Август 2013 20:58
Драгой, един приятелски съвет. Целта на всеки трол е именно да отваря нови "теми" в които водеща е агресията и омразата. Задължително "мнението" МУ е манджа с грозде. Белким уцели нещо.
Ние, показали сме го многократно сме си самодостатъчни. Имаме толкова неща за споделяне. Освен това на пръв поглед имаме различия по текучката и какво да се прави. Но всички ни обединява любовта към Левски. За разлика от повечето от нашите славни опоненти които от доста време насам единствено се превъзбуждат при невървеж на сините. Сега им се паднало, нека си излеят злобата. Ние да си гледаме нашите работи.
26 Август 2013 21:01
Затова и системата се наричаше милиционеро социализъм !

Все пак системата е наложена от вашите родители Милко Балев и Добри Джуров. Какъв стожер на цялостта на България беше нашата армия в края на Август 1968?
26 Август 2013 21:08
Когато едно комсомолско недоразумение, лизало обувките на партийните секретари в университета, а в последствие страхливо побягнал от държавата, заради мизерията на неизплатените хонорари за доноси към колегите си, използва обидни думи, е тогава значи нервите са скъсани! Пейзан звучи гордо в прованс!?
26 Август 2013 21:11
Докич, аз си държа на своето и използвам всеки удпобен случай да разяснявам около нашето "милиционерство" с препратки към факти и документи. Това е едно от нещата, с които искам да допринеса за нашата стогодишнина - 'Левски" 1914 - "Левски" 1969 г., ако младите все пак четат и се интересуват, не желязковците и цаневците. Искам сами да си чистим историята, която занемарихме покрай гаговци и желязковци.
На теб ако ти е все едно дали те наричат и набеждават за "милиционер", твоя работа. Пък ботко Желязко в безсилието си да обижда ми напомня за моята "юбилейна задача". Спортно-техническата част от полемиките не ми е чак такъв приоритет.
26 Август 2013 21:12
Драгой, и аз да ти кажа като Докич - не пускай трола да пие вода. Стара рецепта от норвежките саги, ама още работи. Остави ги да умрат от жажда - и Цанев, Желязко.
26 Август 2013 21:14
Освен това да му видят ЕГН-то на габровският Деко


Не беше ли шуменски Деко

Ей това българските франсета за нищо ги нямате градовете из Родината
26 Август 2013 21:17
Дорогой, и аз да ти кажа! Не допускай сопол да ти вее вятър! В един момент ще те оцапа!
26 Август 2013 21:19
Остави ги да умрат от жажда - и Цанев, Желязко.


Поне аз, докато Сухата река не пресъхне, жаден няма да ходя редник южен

Прочетете си отново първото изхвърляне на Драгой, и тогава ме коментирайте

Свиня Желязко, тук съм

Спомни си, че вече не си гаден "ботко" и спри да обиждаш, без да си предизвикан. В момента се чувствам предизвикан, за сведение на админа...


С какво точно Драгой е предизвикан от Желязко???

Ето и Желязко:

Свалям шапка на Насо ануса! Преди си изу шортите и си натъпка задника в муцуните на рогатите! Този път ги подпря направо с "инструмента"! Отзад!
Големия спец слабиша също кефи! Абсолютно недоразумение! Не се учудвам , че седеше без работа сума ти време!
Говорех ви- не барайте Мастара!


Някъде Драгой да е предизвикан

Докич - arbiter elegantiarum

Хейтъри сте, от най-дъртия, до най-младия
26 Август 2013 21:23
Цанев, чорбар таков, кой сега е №9?!
26 Август 2013 21:27
Фиделе, левскарино ниеден, познал си
26 Август 2013 21:38
Чекаме ви да постигнем втора победа през есеннио полусезон (след онова магическо 0:2 над Пирин Неврокоп) ...
26 Август 2013 21:42
Беев, кой сега е №9? Да неби да е Лески?
26 Август 2013 21:42
Maison de retraite
26 Август 2013 21:43
Ахааа, Беев, докато го напиша и цанев вече отговорил.
26 Август 2013 21:46
Чекаме ви да постигнем втора победа през есеннио полусезон (след онова магическо 0:2 над Пирин Неврокоп) ...


Да можеш да чекаш, да сакаш да чекаш, най млогу да слезем до №8
26 Август 2013 21:52
Само Левски!
Как само се гърчат чорбарите от софийското и пловдивското поделение? Милиционерите от цесекаа и афедето. Ах, колко жалко е да си чорбар!
Впрочем днес за пръв път се запознах с чорбар, който няма дядо, или баба, или майка, или баща за военен. Имаше прабаба такава - млада сержантка и впоследствие старшина (награда за уволнението).
26 Август 2013 21:53
Ааа, шуменския Деко ще ни вади от кризата - адмирирам, адмирирам... Колкото Генков ни извади... На тоя, шуменския, кой му е връзката в "Левски"?!?
Драго, не се връзвай на цуревчетата - на тях все ануси, свинктери и геиове са им в главата - не знам защо е така, но това е положението. Не можеш да го промениш
26 Август 2013 21:54
Впрочем днес за пръв път се запознах с чорбар, който няма дядо, или баба, или майка, или баща за военен. Имаше прабаба такава - млада сержантка и впоследствие старшина (награда за уволнението).


Браво ве, да нямаш нещо такова с младата сержантка
26 Август 2013 21:57
Ааа, шуменския Деко ще ни вади от кризата - адмирирам, адмирирам..


Е и аз мислех, че е шуменския и адмирирах, ама Докич като е рекъл габровски, няма оправия, тцъ
26 Август 2013 22:04
Най-хубавото неща в българския футбол е краят на чорбата е отиването в забвения на милиционерските фенове, карани под строй със зелени чорапки на стадиона и дали своето поколение.
Започва ера на нормален футбол - ние ще стваме шампиони 2-3 на 20 години и това е ОК. Но смъртожадните, които са свикнали да стават шампиони след като изпаднали и по 12 пъти за 10 години не могат да проумеят с загладените от фуражките мозъци, че да станеш шампион не е като да ти пуснат АФД "Тракия".
26 Август 2013 22:06
Най-хубавото неща в българския футбол е краят на чорбата


Ве, по нашите географски ширини, ще умреш без чорба, вервай ми
26 Август 2013 22:11
Лека, че дават Мюн - Челси
26 Август 2013 22:18
Ве,
сложи ли дюрекса, че по стените остават неприятни петна?
26 Август 2013 22:21
Драгой, от една страна имаш основание да продължиш с просветителската дейност. От друга тъпните на ексбота са ехтра контрапропаганда. Опитът му да ме провокира с извратеностите само показват едно. Безсилие. Тотално.
Цанев, вярно е, че българите емигрирали във Франция минават за най-умните. Така поне се твърди в нашите среди. За това за мен е чест благородната ти завист, че съм се установил в нея.
Колкото до Миро Иванов, той е габровският Деко защото е роден в Габрово. Това че дойде в Левски от Шумен заблуди много фенове, вкл. и теб. Никой не може да обхване необхватното.
26 Август 2013 22:26
Цанев, обобщението ти, че сме "хейтъри" показва само едно. Достоен фен си на Bul №3
Значи просташкото включване на пмт за теб е нещо обичайно и не следва отпор. Що ли не съм изненадан.
Драгой има виртнерви и каквито повикало, такова се обадило. Аз съм го дал отдавна у лево.
26 Август 2013 22:28
Казуса: Ве,сложи ли дюрекса, че по стените остават неприятни петна?

Да ти имам казуса.
26 Август 2013 22:31
Да вземем казуса, при който всички роднини са били милиционери (работели са в народната армия на бой Добри и ОФ-то). Ами това си е осакатяване за 3-4 поколения напред.
26 Август 2013 22:34
Епилептични гърчове... Що така бе мУмчета ? Да сте фенове на отбор - изтривалка в "А" група все пак не е повод да ломотите несвързано и да пръскате пяна Нали претендирате за "вечната класа" /спрямо "временната форма" -тогава бъдете мъже ! Приемете фактите ! Дръжте се нормално.
26 Август 2013 22:39
Муки, пак ли се пускаш на чорбарите?
26 Август 2013 22:46
Призивът към всички , най вече към тебе , уважаеми ве.
26 Август 2013 22:46
Нещо си поизпускат нервите подуянци. Не успяха ли да свикнат за толкова години с посредствеността на отбора си, не мога да разбера
26 Август 2013 22:50
Ето - има и лъч надежда в злочестите сини души съдийската бригада в Ловеч шари суперотбора на "Любимец" с картони , като за световно ! С кого ли имат мач вторите във временното класиране следващия кръг ???
26 Август 2013 22:51
Интересен казус: Курвичката на чорбата призовава за класа. Класата в курвалъка е патент на афеде тракия и на селските бекове, дето се отрасли с миризмата на зелените чорапки на тате.
26 Август 2013 22:51
Ve, остави централните и поддакващите афедейци да се пържат в собственият си сос. Едните вече ги ориентират към исторически закономерното приключване, другите изгубиха идентичноста и вече не знаят кои са и за какво се борят.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД