:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 286
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Неделев ще бъде продаден до седмица

СНИМКА: БГНЕС
Тодор Неделев
В "Ботев" е постъпила оферта за звездата Тодор Неделев и всичко ще приключи до седмица, призна спортният директор на пловдивчани Александър Александров. Според него интересът към национала не е само от Англия, където го иска "Тотнъм", но и от клубове от още две държави.

Самият Неделев каза, че всички твърдения за негов трансфер му пречат да се съсредоточи върху своето представяне на терена. Халфът, който бе капитан и вкара гол при победата с 3:2 срещу "Славия", допълни, че не знае нищо за конкретна оферта до "Ботев".

В Англия обаче все по-често споменават името на национала като евентуално попълнение на "Тотнъм". Според медии на Острова обаче "Тотнъм" в момента е по-зает с евентуалната продажба на звездата си Гарет Бейл в "Реал" (М). Твърди се, че мадридчани може и да не вземат уелсеца, тъй като още не са си платили напълно към лондончани за привличането на Лука Модрич. В същото време оферти за Бейл има от още три клуба - "Пари Сен Жермен", "Манчестър Сити" и "Манчестър Юн". Последните са готови да платят 60 млн. евро, като добавят и Уейн Рууни.

20
1206
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
20
 Видими 
26 Август 2013 19:18
Лудогорец или Левски май са потенциалните купувачи.
За Терзиев бяха дошли от Аустрия Виена,като и още ред европеиски колоси,но Разградчани ги изпревариха.
И все пак,където и да отиде не е важна сумата,а да играе и се развива момчето
Успех Тошко
26 Август 2013 19:40
В Лудогорец е приемливо, в Левски никога. Просто е пропадане ако го продадат на сините.
26 Август 2013 21:00
Този пък какво ще прави в Левски. Изключително надценен. Продадат ли го за над един милион евро но потвърдено от независими източници а не Кривия да каже толкова колкото смята Цецооооооооооооооооооо Василев да изпере, одма си връщам думите назад.
26 Август 2013 21:14
Киро е много умен човек, ако действително е решил да инвестира в Тошко, така както инвестира в Терзиев. Участие в групите на ЛЕ, евентуално израстване и пробив в някой действително добър европейски тим.
26 Август 2013 21:38
Лудогорец или Левски май са потенциалните купувачи
Лудогорец са отбор от средна европейска величана , но това другото - що за виц ? Ами тогава БОТЕВ трябва да купи за заместник на Неделев - Меси ! Смешници , нямат пари да си платят заплатите на португалските запъртъци , ще купуват Неделев ...
26 Август 2013 21:41
Продавате ли, продавате ли, как се котиреше днес Неделев на Главната? Съгледвачи на кои европейски грандове са забелязани да се разхождат на Главната и да предлагат милиони
Ости, нали Цееецооооу Ваааасилееев уж гледаше на Металиксопотботевпловдив като на дългосрочна инвестиция - тогава защо, типично по Батковски, се неистово се опитва да шитне единствения си конвертируем футболист
26 Август 2013 22:06
Малко по-скромно де, малко по-скромно! През последните 2-3 години сътворихте чуТовни подвизи с Казански трансферни "бомби", гледане на видео, подновяване на договори с "ненужни" футболисти...малко поне наведете глави и замълчете.
26 Август 2013 22:10
Колкото до Неделев, да-продажбата му е задължителна ако искаме мочето да се развива, а не да потъне в "блатото" на БГ футбола. Дори Лудогорец е вариянт, защото след участието му в ЛЕ преминаването му в Европейски клуб с амбиции е гарантирано. За Левски изобщо, ама изобщо не коментирам защото няма начин. Просто няма начин.
26 Август 2013 22:24
Ости, нали Цееецооооу Ваааасилееев уж гледаше на Металиксопотботевпловдив като на дългосрочна инвестиция - тогава защо, типично по Батковски, се неистово се опитва да шитне единствения си конвертируем футболист
И кой конвертируем футболист шитнахте рисънтли? Разкарахте-Да, ама шитнахте....
26 Август 2013 23:06
Ости, става дума за Гара Дембеле.
Колкото до Неделев, да-продажбата му е задължителна ако искаме мочето да се развива, а не да потъне в "блатото" на БГ футбола.

Три мнения и нито дума за дългосрочния проект на Цееецоооу Ваааасилеееев... Що бе Ости, не ти ли изнася темата?
27 Август 2013 00:24
Ости, става дума за Гара Дембеле. Колкото до Неделев, да-продажбата му е задължителна ако искаме мочето да се развива, а не да потъне в "блатото" на БГ футбола.Три мнения и нито дума за дългосрочния проект на Цееецоооу Ваааасилеееев... Що бе Ости, не ти ли изнася темата?
Ето го дългосрочният проект на Цецо Василев , в снимки при това Натисни тук Официалното откриване е сега - през септември. И стадиона също се строи. Мое ловим бас , че ще е готов преди гейарена Ай сега можеш да слюноотделяш , газопускаш , и жлъчегониш...
27 Август 2013 00:29
А дали Тошко ще го продадат ? Нездрав воайорски интерес у добитъка... Ами това е тема , която въобще не ги засяга , ама пусто рефлекси от ерата на милиционеросоциализЪма... Аз продължавам да им напомням - логиката за кариерното развитие на Тошко изисква той да продължи в голям европейски отбор. Но няма сърце на ботевист , което тайно да не се надява - Тошко да си остане на Колежа
27 Август 2013 06:34
Скоро и в други градове.
27 Август 2013 09:07
логиката за кариерното развитие на Тошко


Юноша на частен клуб - сезон в Б група - сезон в А група - 4 мача Юли в Европа - 1 мач в контрола за национала.

Всъщност Лудогорец не звучи толкова налудничево като говорим за "логиката на кариерното развитие на Тошко". 700,000 еврака и 15% от бъдещ трансфер и Кривия ще нареди два дена подред маси с кебапчета и бири в Шекер махала.
27 Август 2013 10:02
сега можеш да слюноотделяш , газопускаш , и жлъчегониш

Му, аз не съм нито афедеец, нито цуревче. По повод написаното, ще ти припомня ТИ какви помии лееше след отпадането ви от "Щутгарт" по ... "Левски". Или ще се оправдаеш, че си бил къркан, да?
А, и вземете се разберете с Ости в какво се изразява дългосрочния проект на Цеееецоооооу Ваааасилеееев - в леене на бетон, или в изграждане на отбор
P.S. Каква е днешната котировка на Неделев на Главната?
27 Август 2013 10:24
Evasion, коя точно главна. Малката или голямата.
27 Август 2013 10:31
Лабадия междувременно е уволнен от Щутгарт.
27 Август 2013 12:17
Дългосрочния проект е противоположен на краткосрочния. Преброй колко човека преминаха през Левски за последните 2-3 години, изброй ми повече от 6-7 футболисти с повече от 3 сезона при вас.
27 Август 2013 12:19
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2759485
Баси майтапа!
27 Август 2013 17:49
Тотнъм се отказа, но се включи Арсенал.
http://www.novsport.com/news720001_1003.html

Очаквам и Челси да се включи, след 48 часа.
Натисни тук
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД