:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 225
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Муслин се глобява сам за червения картон

Сръбски халф на "Левски" взе български паспорт

Саша Симонович натурализиран, освобождава място за чужденец
Сръбският халф на "Левски" Саша Симонович вече е български гражданин. В четвъртък вечерта вицепрезидентът на България Ангел Марин е подписал указ за българско гражданство на футболиста. Така Симонович освобождава едно от местата за чужденци в клуба и има правото да играе за националния отбор на България.

В БФС пък бяха получени жълтите карти на нигериеца Темиле Омониго и на еквадореца Мануел Мендоса, които от вчера са картотекирани в "Левски". Въпреки това Темиле няма да вземе участие в утрешното домакинство срещу бившия си тим "Черно море", тъй като според треньора Славолюб Муслин все още няма достатъчно игрова практика. В групата за двубоя обаче попадна Мендоса, който вероятно ще бъде титуляр.

От състава на "Левски" отпадна Станислав Ангелов, който лекуваше травма. Мача пропускат контузените Джъстис Кристофър, Елин Топузаков и Константин Топузаков.

Треньорът Муслин пък се глоби с 600 лв. за червения картон, който получи в мача с "Локо" (Пд). Освен това сърбинът ще плати сам глобата от 400 лв., наложена му от БФС.

От ръководството на "Левски" обявиха, че цената за секторите "Б" и "Г" за мача ще струват 1 лв. За "А" цената е 3 лв., а за "В" - по 2.
627
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД