:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 174
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Треньорът на баскетболния "Черно море" напусна

Спас Натов
Треньорът на баскетболния отбор на "Черно море" - Спас Натов, напусна поста си. В прессъобщение изп. директор на клуба Борис Стоянов само обяви, че бившият център на националния отбор е прекратил "изпълнението на функциите си като старши треньор на мъжкия отбор и директор на детско-юношеската школа". Клубът изказа и благодарност на Натов.

Напусналият обаче обяви: "Моето напускане е свързано с лошото управление на детско-юношеската школа, не само с представянето на мъжкия отбор. Затова напускам и като ръководител на школата".

Варненският клуб назначи на мястото му друг бивш национал - Дарин Великов, който бе кандидат-депутат от АБВ за Плевен. Първият му мач начело на тима ще е домакинството срещу "Левски" на 8 април. Великов се връща на поста след 11-годишно прекъсване.

"На "Черно море" трудно се отказва. Това е клуб, който ми е дал много. Случиха се много неща в последните 2-3 дни. Започнах да разговарям с ръководството, когато разбрах, че Натов напуска - каза Великов. - Ще опитам да променя най-вече психологията в отбора. Вече не може да се пипа по състава. До края на редовния сезон предстоят тежки мачове, тъй като за първи път има вариант "Черно море" да не участва в плейофите."
711
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД