:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 317
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Ремонтът

на градския стадион в Русе е в завършващата си фаза. Теренът вече е застлан с новото тревно покритие, работи се по монтирането на стълбовете за осветление, като всички нужни компоненти вече са доставени, а и основите са електрифицирани. От общината потвърдиха, че през лятото предстои нова голяма инвестиция по подобряване на условията на съоръжението и поставянето на козирки на две от трибуните.



"Ботев" (Пд)

се надява да картотекира халфа Пламен Димов (26 г.) най-късно до 1/4-финала за Купата на България срещу "Пирин" в Благоевград на 4 април. Бившият футболист на "Черноморец-Бургас" и "Левски" от 10-ина дни тренира с пловдивчани, но още чака "жълтата" карта от последния си клуб - казахстанския "Алтай".



Треньорът

на "Славия" Владимир Иванов още не е решил дали да задържи дошлия на проби Янаки Смирнов, тъй като бившият нападател на "Лудогорец" и "Локомотив" (ГО) лекува травма и заради това пропусна контролата срещу "Царско село" (3:1).



"Ливърпул"

има интерес към колумбийския халф на "Реал" Хамес Родригес, съобщи в. "Мирър". Мадридският клуб обаче ще иска 65 млн. паунда за футболиста.
634
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД