:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 222
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Локо" (Пд) ще чисти заплатите за януари

В "Локомотив" (Пд) има забавяне на заплатите и това беше признато лично от собственика на клуба Христо Крушарски. Пред сайта "Трибуна Пловдив" бизнесменът заяви, че последните изплатени възнаграждения са за декември м.г. Отделно играчите чакат и няколко премии.

Въпреки натрупването на тези задължения в отбора няма напрежение според Крушарски. "Всичко е наред. На "Лаута" цари спокойствие, защото в клуба имат сигурност, че ще си получат заработеното. Предстои да изчистим възнагражденията за януари, а след това и последните, които се полагат. Аз още преди време казах, че ако има желаещи, могат да дойдат и помагат финансово на клуба", заяви Крушарски.

Междувременно стана ясно, че македонският халф на "Локомотив" Стефан Йефтоски е искан от два първодивизионни клуба от родината си. 19-годишният футболист обаче е част от дългосрочната концепция на пловдивския отбор и затова раздяла с Йефтоски не се предвижда. Този месец той получи първа повиквателна за младежкия национален отбор на Македония.
716
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД