:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 225
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

СНИМКА ЕПА/БГНЕС
Полицаи отблъскват с водни оръдия демонстранти срещу правителството в Каракас. Вече повече от месец продължават ожесточените протести срещу властта във Венецуела, над 44 души загинаха в сблъсъци с полицията при демонстрациите.
В Германия е в ход

"широк процес" на реформа в ръководните структури "от войниците до генералите, от помощниците до министъра", обяви германският министър на отбраната Урсула фон дер Лайен обяви пред парламентарна комисия в Бундестага завчера. Тя каза, че реформата ще включва промени във функциите на ръководството, дисциплинарни мерки, политическо обучение на войниците и други мерки.





Съветът на ЕС утвърди



безвизовия режим за гражданите на Украйна. Мярката засяга и украинските граждани в Крим. "Приетото постановление за либерализацията на визовия режим за гражданите на Украйна е особено важно събитие, което ще допринесе за укрепване на връзките между украинците и ЕС. То е предшествано от приключването на необходимите реформи в Украйна в редица области, включително в областта на миграцията, реда и сигурността, външните отношения и основните права", се казва в съобщение, публикувано на официалната интернет страница на органа. На 6 април депутатите в Европейския парламент приеха с голямо мнозинство либерализацията на визовия режим за украинците. Предложението бе подкрепено от 521 представители, 75 гласуваха "против", а 36 се въздържаха.
1
1422
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
11 Май 2017 22:58
Дните на Мадуро са преброени.Народа да почне да лови генерали и съдий за заложници.След това пазарлак за освобождаване на политическите затворници.Полицайте които стрелят по народа да им запалите домовете през деня когато са на улицата.С варварите по варварски.18 години социалистическо робство е достатъчно.Арабската пролет се пренася в южна Америка.Но г-н Дончо требва да помогне на този народ с малко оражие поне гранати и пистолети са достатъчни за сега.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД