:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 255
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Шербет му капе от устата

Добрата манджа от определени милиони на данъкоплатците

Извинявайте, това са изрази!!!
Антон Хекимян, bTV: Предполагам, че сте гледали интервюто с премиера Борисов миналата седмица?

Цветан Цветанов, ГЕРБ: Разбира се.

АХ: Или поне чухте искрите, които последваха след това?

ЦЦ: Повече чух за искрите след това, но когато гледах премиера в интервюто, трябва да ви кажа, че показа изключително голямо държавническо поведение. (...) Наблюдавах (реакцията на) президента - той изглежда много притеснен. И може би търси умишлената провокация (към Борисов с въпросите за Пеевски).

АХ: ОТ какво е притеснен президентът?

ЦЦ: От всичко това, което не може да реализира в обещанията и ангажиментите, които може би е поел, преди да бъде номиниран за президент. Защото много са въпросите, които могат да бъдат зададени. Защо той не говори за Елена Йончева, която беше негов съветник? Която между другото се оказа, че е в контакт с един човек, който е от най-близкото обкръжение на Цветан Василев, и са източвали КТБ. И са превеждали, и са оперирали определени милиони на българските данъкоплатци - защото ние възстановихме щетите от КТБ... Нека да се върнем на 2016 г. Не, това са важни неща, защото никой не ги анализира...

АХ: Те са важни, обаче защо се включва името на Делян Пеевски, депутат от ДПС, в говоренето между премиера и президента?

ЦЦ: Това е добрата манджа, която може да бъде притопляна през всичките тези години. Ние сме го наблюдавали този процес още от 2013, 2012, 2011...

АХ: ...Някой да се разграничи от Пеевски - дали Бойко Борисов от Пеевски или пък Радев.

ЦЦ: Премиерът многократно е заявявал, че няма нищо общо. А и призивът на премиера след коментара на президента на неговото интервю, трябва да ви кажа, че там единственото, което премиерът каза - има компетентни институции; когато президентът, държавният глава, хвърля такива обвинения, най-резонното е да сезираш компетентните институции и да кажеш абсолютно всичко, което имаш като...

АХ: Какви са обвиненията в случая - дали се е срещал с Пеевски, защо? Нали става въпрос за български депутат.

ЦЦ: За бизнес интереси. За бизнес интереси. Не, аз повече давам акцент на бизнес интереси.

АХ: Предполагам, че всеки може да се срещне от двамата с български депутат.

ЦЦ: Имаше пряко обвинение от президента Радев за бизнес интереси между Делян Пеевски и Борисов, което е абсолютно несъстоятелна теза. Защото това може да бъде доказано много бързо, когато изложиш абсолютно всичките си факти. Когато президентът няма своите алтернативни решения или нещо, което може да допринесе за политическия облик на страната ни, минаваш на личните нападки. Това е защитната теза на хора, които нямат аргументи. Това аз го оприличавам в политиката като завист. Защото ние виждаме какво се случва и каква е международната програма на премиера Борисов. Вие знаете, че днес има среща насрочена между премиера Борисов и премиера на Австрия, където ще се говори за основните акценти, както за продължаващото председателство на триото Естония, България, Австрия; вчерашната среща, която беше с Орбан...

АХ: По време на Европредседателството ни ще е малко странно, ако няма такива срещи.

ЦЦ: Да, обаче забелязвате ли какво се случи точно преди Европредседателството? (Точно преди старта на председателството човек с влязла преди 8 години присъда уби шест човека, куче и себе си - б.р.) Какъв беше акцентът и на президента, и на БСП? Те през цялото време в есента и лятото на 2017 г. говореха за проблеми, които са абсолютно измислени - както за НДК. Нека да си спомним 2016 г. какво говореше президентът за СЕТА, за санкциите срещу Русия... Нормално ли е президентът да обижда българските народни представители като беквокалисти - че пеят по-високо и по-фалшиво? Да обвинява премиера за посредничеството, което осъществява и му е даден такъв мандат, един вид, от ЕК и от лидерите на Европа да се направи среща във Варна, където България ще бъде отново центърът на тези събития между Турция и ЕС, и да казваш, че домакинът, респективно премиерът, ще поднася само шербет! Извинявайте, това са изрази! И аз искам тука специално да отчета поведението на премиера Борисов, който не се поддаде на тази провокация. Защото може би скандалите щяха да затиснат всички тези политически успехи, които имаме!
4
1460
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
20 Февруари 2018 20:40
„България след 100 години. Равно тракийско поле с надгробни могили. Учителка обяснява на ученици дошли на организирано посещение:
- Тук ученици са погребани нашите Първи ръководители. В първата могила ученици е погребан нашият Вожд и лидер на Партията Бойко Борисов.
Поназнайващ ученик оглежда всички табелки по могилите и пита:
- Другарко, къде е могилката на др. Цветан Цветанов?
Учителката (историчка) му се сопва:
- Не си внимавал много в час. Другаря Цв.Цв. има даже 6 /шест/, ама те се водят на името на тъщата му.”


ГьОТСУРАТ!!!!!!
20 Февруари 2018 20:48
ГьОТСУРАТ!!!!!!



21 Февруари 2018 06:46
"Не разбрахме и какви точно са тези четири инжекции, на които цената в интернет била 993 000 лв. едната, но се надяваме, че не са поети от здравната каса, защото в края на краища от нея ще остане само една каса бира."
"Защо не го били питали за дъщеря му, дето я арестували до Ел Ей за превишена скорост и я пуснала под гаранция от $12 000, понеже карала с 244 мили в час (393 км) при разрешени 70 мили (113 км). Хм, прости сте, а не Го разбирате. Че това не е някакъв таралясник, а "Бугати" последен модел, който чини $3 млн! Както е тръгнало, ще вземете да питате и за имението в Ел Ей с цена над $350 млн."
21 Февруари 2018 10:39
Защо той не говори за Елена Йончева, която беше негов съветник? Която между другото се оказа, че е в контакт с един човек, който е от най-близкото обкръжение на Цветан Василев, и са източвали КТБ.

Кой тва?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД