:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 230
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Президентът на САЩ нарече имигранти "животни"

Доналд Тръмп
Американският президент Доналд Тръмп отново си навлече гнева на правозащитници и редица медии, след като нарече някои имигранти "животни" по време на среща с кметове, шерифи и други местни лидери от щата Калифорния в Белия дом, предадоха агенциите. Те обсъждали въпроса за стената по границата с Мексико, която Тръмп постоянно обещава да построи. По време на разговора с президента шерифът от окръг Фресно Маргарет Мимис отбелязала, че по закон тя няма право да разкрива данни на имиграционните служби за хора, които могат да бъдат членове на престъпна групировка. "Има хора, които пристигат в тази страна или се опитват да попаднат тук и ние не се опитваме да ги спрем", каза президентът. "Вие няма да повярвате за какви лоши хора става дума, това не са хора, а животни и ние ги гоним от страната с такава скорост, каквато не си представяте", добави той.

Междувременно правната комисия на американския Сенат публикува материали от изслушванията по контактите на хора от обкръжението на Доналд Тръмп с руската адвокатка Наталия Веселницка и четирима нейни сподвижници, предаде Би Би Си. Става дума за разговори, които са се състояли на 9 юни 2016 г. в "Тръмп Тауър". Материалите с обем над 2500 страници включват стенограми от показанията на редица участници в срещата, включително сина на президента - Доналд Тръмп-младши и британеца Боб Голдстоун, който е посредничил за организирането й. Както и по-рано беше известно, синът на президента заявил, че не е влизал в сговор с никое чуждо правителство. Подобна е позицията на републиканското мнозинство в правната комисия, чието разследване почти приключи. Представителите на Демократическата партия обаче заявиха, че републиканците искат да го приключат преждевременно. Сега те разпространиха изявление, в което се казва, че срещата в "Тръмп Тауър" е само един елемент от много по-мащабна картина, потвърждаваща готовността на Тръмп да приеме помощ от руснаците.

Спецпрокурорът Робърт Мълър, разследващ руската намеса в американските президентски избори, е заявил пред юристите на Белия дом, че няма да може да повдигне обвинения срещу президента Доналд Тръмп. Това заяви пред Си Ен Ен бившият кмет на Ню Йорк Рудолф Джулиани, който отскоро е част от юридическия екип на американския президент. "Всичко, което те могат да направят, е да подготвят доклад", поясни Джулиани. "Не могат да повдигнат обвинение, признаха това след известни спорове, потвърдиха го", допълни бившият кмет на Ню Йорк. Засега от екипа на Мълър не са коментирали темата.

2
2010
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
17 Май 2018 20:59
"Изкуфелият дъртофелник" започна да се дъни всеки ден. Скоро ще му слагат риза с дълги ръкави.
17 Май 2018 22:30
Представителите на Демократическата партия обаче заявиха, че републиканците искат да го приключат преждевременно. Сега те разпространиха изявление, в което се казва, че срещата в "Тръмп Тауър" е само един елемент от много по-мащабна картина, потвърждаваща готовността на Тръмп да приеме помощ от руснаците.
Тия са по големи идиоти и от червените и "ДПС" и останалата сволоч. Номенклатурни старци.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД