:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 337
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ЗАПАЗЕНА МАРКА

Сандра Бълок лапва по Хю Грант

снимка: александра видео
Светът е пълен с жени, които гледат с обожание Хю Грант. И как не - 42-годишният синеок англичанин е царят на романтичната комедия. (Цяло чудо е как още не са го чифтосали на екрана с Мег Райън, която пък е некоронованата й царица. Всъщност двамата са се появявали заедно в един филм - костюмната драма "Реставрация", но тя не се брои.)

Продуцентите си знаят урока: синеокият англичанин може да продаде и най-сладникавия сценарий. Партнирали са му Джулия Робъртс, Рене Зелуегър, Анди Макдауъл и де що има холивудска красавица. Поредната лапнала по него екранна героиня е Сандра Бълок. Бившата звезда от "Скорост" също е вряла и кипяла в жанра - неотдавна тя се разписа в романтичните комедии "Природни сили" и "Мис Таен агент". И действително, с възрастта американката става все по-чаровна и подходяща за подобни роли.

Когато удариха първата клапа на "Срок за влюбване" (реж. Марк Лоурънс), създателите му го рекламираха като "най-романтичният филм в света". Бълок играе е ексцентричната адвокатка на милионера Хю, негов стилист и кошче за душевни отпадъци. Докато не подава предизвестие за напускане (оригиналното заглавие на филма всъщност е "Двуседмично предизвестие"). Двете седмици до оставката са тъкмо времето, през което двамата да разберат колко не могат един без друг. Както подсказва и името, "Срок за влюбване" е безнадеждно сладникав и сиропиран филм.

Но нито един от двамата титуляри не преиграва, нещо повече - Хю отдавна е превърнал в своя запазена мярка по английски остроумните лафове, които са в състояние да освежат и най-холивудския пейзаж.
3716
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД