:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 327
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ВИДЕОНОВИНИ

Колко ниско би могъл да падне един актьор

- на този въпрос вече няколко години се опитва да отговори Роб Шнайдър. Грозноватият комик игра в поредица комедии, които карат Адам Сандлър да изглежда като Орсън Уелс - "Дюс Бигълоу - мъжко жиголо", "Животното", а сега и "Горещо маце". Усилията му в последния са по-трогателни от всякога. Шнайдър е в ролята на гимназиална фаворитка, която под въздействието на магия се превръща в грозноват мъж с космати гърди и всички други атрибути. И се предполага, че това ще е смешно на зрителя.



Тв звездата от "Ренегат" Лоренцо Ламас

гастролира във видеотеките с "Вируси в рая" - филм със същата съмнителна художествена стойност, в който за разнообразие секссимволът не кара мотоциклет. Всъщност ролята на Лоренцо е втора по важност, а титулярка е една вирусоложка (блондинката Мелъди Томас Скот), която пристига на ваканция на райския карибски остров Барсарато. И, естествено, й се налага да приложи наученото в медицинската академия в условията на евтино глобално бедствие.



"Франк Макклъски" безапелационно печели

короната за най-нелеп филм на седмицата. Коментарите на критиката за него варират от "най-новото доказателство колко тъп може да бъде един филм" до "Дейв Шеридан е четвъртокласен Джим Кери, който не може да разбере разликата между смешно тъпо и просто тъпо". Шеридан е в ролята на застрахователен детектив, който се взема насериозно. Помислете си само още веднъж, преди да наемете и този филм - като капак на всичко се появява Доли Партън!
516
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД