:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 275
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
СТУДИО X2

Спомен за най-култовата екранизация по комикс

"Х-мен 2" също е едно от десетките продължения, които видяхме това лято. (И продължаваме да гледаме и през зимата.) За щастие става дума за най-култовата от също тъй многобройните екранизации по комикси, нароили се в последните двайсетина година. Палитрата от супергерои в "Х-мен" - и като количество, и като качество - няма равна. Никакви спайдърмени и дяволи на доброто не могат да се мерят с армията мутанти от книжките на "Марвъл Комикс". Другият плюс на първия "Х-мен" беше, че вербува също тъй култов режисьор - Брайън Сингър ("Обичайните заподозрени").

В продължението малко са замазали доброто впечатление, може би защото липсва маниакалният и често мрачен хумор на първата част, а може би защото бюджетът и продължителността на филма са по-големи.

Всички герои от първата серия са тук - сър Иън Маккелън като Магнито, Хю Джакман като Върколак, Холи Бери като Буря, Ана Пакуин като Плевел и супермоделът Ребека Ромийн като атрактивната Мистик. Новото попълнение е Алън Къминг. Другото ново е, че този път двата мутантски лагера са относително обединени във войната си с хората. Резултатът е ефектен детски филм, който за нищо на света не бива да има трета част. Която обаче се явява неизбежна предвид героичния финансов резултат на "Х2" отвъд океана.
1
635
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
15 Ноември 2003 14:59
то че американците правят касови филми няма спор ама къде сме ние.......не си спомням кога за последно гледах нещо наше..........
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД