:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 331
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Митниците ще дебнат с нови скенери за укрити товари

 
Митниците ще бъдат снабдени със специални скенери, с които да проверяват товарите на камиони и контейнери. Уредите ще бъдат закупени с безвъзмездната помощ от 2,2 млн. евро, която ще ни отпусне холандското външно министерство. Вчера споразумение за нея подписаха финансовият министър Милен Велчев и посланикът на Холандия у нас баронеса Хенриета ван Линден.

"Скенерите ще се разположат на пунктове по сухопътната граница, вероятно на Капитан Андреево", съобщи зам.-министър Любомир Дацов. Той уточни, че с тях ще може да се види всеки детайл на товарите в камионите, дори надписите им и няма да е необходимо да бъдат разтоварвани. Уредите щели да помогнат в борбата с контрабандата, да ускорят обработката на товарите и това ще улесни преминаването на границата.

"Краун Ейджънтс" ще променят цялата система за събиране на оперативна информация за митническо разузнаване, стана ясно от интервю на старшия им консултант Джон Браун за БНТ. Той уточни, че по това ще се работи догодина като ще има и персонални промени.



текст под снимка:

Времето е подходящо за подписване на такова споразумение, защото сега се дават подаръци, отбеляза баронеса Хенриета ван Линден след подписване на дарението.



Снимка: Александър Михайлов
428
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД