:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 356
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ДЕТСКИ КЪТ

Танцов спектакъл на Роберта балет

Снимка: Театър "Ариел"
Едно от интересните събития през седмицата, особено ако дъщеричката ви е увлечена по балета, е танцовият спектакъл на Роберта балет на 6 февруари в зала 2 на НДК от 15.00 ч. Малките изпълнители от Бейби Роберта балет, Мини Роберта балет, по-големите от Тийнейджър Роберта балет, Роберта балет и Роберта бойс ще представят "Раждането на Иисус". Спектакълът е по библейски мотиви и ще допадне дори на родителите. Костюмите са на Красимира Пунчева, Албена Рускова и модно ателие "Силует", Шумен, а хореограф е Роберта.

Иначе днес от 11.00 ч. в театър "Възраждане" гледайте "Бабината питка", а утре - "Принцесата и граховото зърно". В Театър 199 днес играят "Една история с две мишки", а утре "Привет, магьосници, и сбогом!"

Театър "Ариел" предлага днес спектакъла "Мечо Пух". Началото е в 11.00 ч. в салона на ул. "Лидице". Утре на същото място може да гледате забавната история "Как Гиньол надхитри полицая". Представлението показва най-доброто от класическия френски площаден куклен театър и ще допадне на всички възрасти. В другия салон на театъра - в кв. "Лагера", утре показват поетичната история на малката "Палечка".

Театрална къща "Мариета и Марионета" пък ще зарадва малчуганите утре с детското шоу "Празник с кукли".

В салона на ул. "Гурко" на Кукления театър днес от 10.30 и от 12.00 ч. може да гледате "Български народни приказки и песни", а утре в същите часове - "Трите прасенца". От 16.00 ч. пък там показват "Спирала в нощта". В другия салон днес се играе "Слънцето и снежковците", а утре - "Боризмейко". И двата спектакъла започват 10.30 и 12.00 ч.

В Младежкия театър днес играят "Ян Бибиян", утре - "Хитър Петър". "Ателие 313" днес представя "Храбрият шивач", утре - "Питър Пан".
1026
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД