:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 270
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Говорителят на МВнР:

Нямам впечатление, че Паси е бил търговец на оръжие

Нямам впечатлението, че външният министър Соломон Паси в някакъв момент е бил търговец на оръжие, каза говорителят на Външно Любомир Тодоров по повод питане на БСП депутата Румен Петков към вицепремиера Лидия Шулева. Петков иска да знае дали са верни публикациите за участието на Паси в борда на оръжейната фирма "Бета" в периода, когато са сключвани незаконни сделки за износ на оръжейни части в ембаргова държава.

Министър Паси може да е участвал на много места, в най-различни мероприятия, концерти, в цяла гама от дейности, които не са свързани с дейността на външния министър и не представляват част от реализацията на външната политика, каза още Тодоров. Той нямал информация дали САЩ или други натовски държави вече са проявили интерес към въпроса. Днес външният министър започва посещение в САЩ.
13
807
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
13
 Видими 
25 Февруари 2004 09:09
То само дето не му личи.
25 Февруари 2004 09:29
Не вярвам еврейчето П/р/аси да е чисто по въпроса с търговията с оръжие. Но какво от това - и това подозрение няма да се провери и ще се замаже и размие в морето от далавери на нашите псевдополитици. А изрази от рода на "нямам впечатление, че Паси и бил търговец на оръжие" /???/ са просто смешни - всеки евреин е търговец и П/р/аси м момента търгува със суверенитета на България и с нас, нещастните българи.
25 Февруари 2004 09:37
А бе, евреин да не е търговец има ли? Няма. И Соломон не прави изключение. Може да не е шиткал оръжие по света и у нас, ама продаде тонове българско пушечно месо. На кървавия пазар в Кербала.
25 Февруари 2004 09:50
аз пък нямам впечателение че паси става за нещо повече от сервитьор.
25 Февруари 2004 10:05
A be, izglezhda pylen smotanjak i dazhe pedal, ama na evrein vjarva li se? Osobeno kogato razpolaga s chuzhda dyrzhava, chuzhdi pari i vlast.
25 Февруари 2004 10:29
Ima si has ohraneniya chinovnik ot Vynshno da kaje za shefa si takova neshto.
Na nego pasito sigurno i na americano-evrejski agent ne mu prilicha.
25 Февруари 2004 10:31
Мараба, народе! Обслужващият чифутската група във Външното се прави на тапа. Евреин да изпусне келипира от някой търговийка??? Стига, бе.........
25 Февруари 2004 11:05

"Министър Паси може да е участвал на много места, в най-различни мероприятия, концерти, в цяла гама от дейности, които не са свързани с дейността на външния министър и не представляват част от реализацията на външната политика" Не разбрах как това изказване защитава Монката по обвиненията за незаконно търгуване с оръжие! Ама и той има едни защитници, свят да ти се завие! Дебилите ме привличат, ЯВНО!
25 Февруари 2004 11:08
"Министър Паси може да е участвал на много места, в най-различни мероприятия, концерти, в цяла гама от дейности, които не са свързани с дейността на външния министър и не представляват част от реализацията на външната политика" Не разбрах как това изказване защитава Монката по обвиненията за незаконно търгуване с оръжие! Ама и той има едни защитници, свят да ти се завие! Дебилите СЕ привличат, ЯВНО!
25 Февруари 2004 12:27
"аз пък нямам впечателение че паси става за нещо повече от сервитьор."
Техник, аз пък ИМАМ впечатление, че и за това не става.
25 Февруари 2004 12:49
"Нямам впечатлението, че външният министър Соломон Паси в някакъв момент е бил търговец на оръжие"
Интересно по какво човек би създал впечатление че е търговец на оръжие. Може би ако ходи с РПГ на гърба, лимонки на колана и Калашник в ръце?
25 Февруари 2004 15:07
Аз пък имам
25 Февруари 2004 21:39
Абе, защо не вземат тая чифутска свиня П(р)аси да си я препарират и да си я турят някъде, пък да й се радват, радват... Ама ето, че клетия български народ страда от цялата тая работа. За 14 години както е дошла тая проклета демокрация колко правителства, колкопартии и конгреси се появиха и проведоха, и накрая какво - пак чифутската политика
Абе, господа политици, министри, президенти - бивши и сегашен, нямате ли достойнство бе, не сте ли българи и вие, бе? Как се оставихте така на една чифутска отрепка 14 години да ви върти на пръста си както си иска? Пфу, гнус ме е вече от вас!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД