:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 346
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Бербатов

ще вкара поне 1 гол за "Байер" при гостуването на "Борусия" (Мьонх) в 27-ия кръг в Германия днес, прогнозира сайтът "Bundesliga.de". "Напълно закономерно може да очакваме попадение на Бербо на "Бьокелберг". Той има 6 гола в последните си седем мача", пише изданието. Мартин Петров пък ще остане резерва във "Волфсбург" в мача с "Щутгарт", според сп."Кикер". Мариян Христов ще е титуляр за "Кайзерслаутерн" в домакинството с "Байерн", също днес.



Валери Божинов

ще си партнира с Аксел Конан в атаката на "Лече" за утрешното домакинство с "Рома" от 27-ия кръг в Италия. Двамата бяха пуснати в експериментален тандем от треньора Делио Роси в контролата с аматьорския "Галатина", но мачът завърши 0:0. Основният голаджия на "Лече" - Шевантон, е наказан.



Трима

основни играчи ще липсват на "Арсенал" за днешния 1/2 финал за купата на Англия срещу "Манчестър Юн". Срещата на "Вила Парк" пропускат контузените Ашли Коул, Жилберто Силва и Паскал Сиган. Засега е сигурно, че Коул ще бъде заменен от Жоел Клиши. Силвен Вилторд е възстановен за "топчиите", а Рууд Ван Нистелрой вероятно ще пропусне мача за символичните гости от Манчестър заради контузия в коляното. Мачът в Бирмингам е от 14,30 ч. и ще се предава по "Диема+".



На съд

бе даден реферът Педро Тристанте Олива, който свирна скандална дузпа за падане на Раул в последната минута на дербито с "Валенсия" в Мадрид през февруари, след която "Реал" стигна до 1:1. Искът за морални щети е заведен от 120 фенове на "Валенсия", които искат символична компенсация от 1 евро.
1
329
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
03 Април 2004 07:35
ЛЕВСКИ ШАМПИОНИ!!!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД