:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 273
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Литекс" не успя да се пребори за Янкович

"Литекс" окончателно се прости с надеждата, че може да разчита на Зоран Янкович за финала за купата на България срещу ЦСКА утре. Ловчанлии водиха усилени преговори с "Далиан Шъдъ" да задържат национала под наем и за този мач, но удариха на камък. Китайският клуб е бил непреклонен, че се нуждае от Янкович. Самият нападател изчакваше в родния Нови Сад развоя на събитията и след окончателното решение замина за Китай, за да играе там само 1 мач.

Ловчанлии няма да разчитат на финала и на контузения Димчо Беляков. На път да отпадне от състава е и Мурад Хидиуед. Мароканецът е с травма и не е ясно дали ще успее да се възстанови.

Един от най-добрите ни съдии в момента - Христо Ристосков получи, назначение да свири финала на ст. "Васил Левски". "Литекс" ще започне мача в позицията на аутсайдер, в каквато го постави букмейкърската къща "Еврофутбол". Залози за победа на ловчанлии се приемат при 2.50, докато успех на ЦСКА е оценен на 1.25.

За да се опитат да наклонят везните в полза на любимия си отбор, гърла за "Литекс" на Националния стадион ще дерят към 1000 фенове. Повечето от тях ще дойдат с рейсове от Ловеч, а друга част - с колите си.
7
558
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
7
 Видими 
10 Май 2004 21:13
Абе те да сборят Цецка
10 Май 2004 22:10
тея пак го обърнаха на свободна борба или по-точно на корида

СИНИ ШПИОНИ
11 Май 2004 09:44
За да се опитат да наклонят везните в полза на любимия си отбор, гърла за "Литекс" на Националния стадион ще дерят към 1000 фенове. Повечето от тях ще дойдат с рейсове от Ловеч, а друга част - с колите си, трети -пеша

Ега ти везните дето ще се наклонят

11 Май 2004 10:21
Че те везните винаги са си били наклонени в полза на Литекс
11 Май 2004 13:04
Литекс имат много фенове в градинката. Аз например гледах един мач когато публиката скандираше: Литекс! Литекс! Гриша Ганчев- президент!
11 Май 2004 16:10
Само аз и моите приятели (от София левскари сме) сме осем души на сектор "А". Познайте за кой отбор ще викаме утре в 17.30 ч.!
11 Май 2004 20:43
Успех Ловешки ЛЪВОВЕ! Всички чевскари сме с вас!

Братя левскари нека напълним стадиона, така че помиярите да съжаляват, че са искали финала да е на Васил Левски! Според чорбарите Васил Лески, Васил Уефски, Васил Лецки и т.н.н - ВАСИЛ ЛЕВСКИ ОБАЧЕ Е НАЦИОНАЛЕНИЯТ ГЕРОЙ, колкото и да ги е яд тъпите чорбета с цъфнали червени дупета!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД