:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,919,117
Активни 246
Страници 2,019
За един ден 1,302,066

Вратарят на "Левски" ще е в гипс поне 45 дни

Вратарят на "Левски" Георги Петков ще остане в гипс поне 45 дни, съобщиха от клуба. Резервата има 2 счупени костици на глезена след сблъсък със съотборника си Стефан Дончев при 2:1 над "Ботев" в събота. Петков бе откаран в "Пирогов" веднага след мача, беше опериран и изкара нощта в болницата. Той почти сигурно ще пропусне началото на лятната подготовка, заради което "Левски" спешно почва да търси вратар, понеже Димитър Иванков ще бъде продаден след Евро'04.

Левскарите пък получиха 2 дни почивка и утре се събират на "Герена" в 10,30 ч., когато ще им бъде представен новият треньор - Станимир Стоилов. Вече бившият наставник Георги Василев замина за Германия, за да води пак "Унион" (Берлин).
64
608
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
64
 Видими 
16 Май 2004 21:55
Добре ще е Здравков да се върне в Левски
16 Май 2004 22:10
Здравейте, форумци! Както каза и уникалният футболист Христо Янев, най-хубавото на този шампионат е, че най-сетне свърши. Не ни остава нищо друго освен да си пожелаем следвашият да бъде истински. Писна ми от формални, служебни, купени и морални шампиони. Дано след като и последната мастита мутра се уреди с титла ("годината на Жорката" както сполучливо я нарече един знатен форумец тука) клубовете да се оставят да играят наистина честно и накрая от сърце да поздравим шампионът пък бил той и Несебър.
По темата. Е, това е лош късмет. Тъкмо да ти се отвори парашута и чупиш крак. Сега докато се оправи Георги Петков някой друг ще стопли очертаващото се на за него титулярно място. Но и това го има в живота. Дано Петков се оправи колкото се може по-бързо, достатъчно се изчака. Приятна седмица на всички!
16 Май 2004 23:54
Нещо помня, че преди години същия този Петков намаза от една мистериозна контузия с Иванков.


Кара, един олигарх според мен засега е останал без нищо, а именно Нафтата и неговите шефове. Отсега пиша, че няма да се изненадам, ако Нафтата стане шампион догодина, а пък било и с Тройчо като тренер - за него няма да е сефте да печели фалшиви титли.
17 Май 2004 08:36
Аз не мога да се съглаася напълно с Карата. Щом един отбор не може никога да стане шампион разчитайки само на собствените си мишци /ето, жив пример е Локомотив Пловдив с неговите 68 години суша/ и щом столичните грандове го правят почти винаги, защо да е само техен патент? Не е честно! И в тази връзка мисля, че след годините на Маджо и Наско Сираков, на Гришата, на Илия Павлов /мир на праха му!/ и трите години на Чорни, най-вероятно ще има и годината на Събев, на някой заралия, на някой благоевградчанин и т.н. Играта си има свои правила и ако си мастит бизнесмен и решиш да хвърляш много пари в нея, трябва да играеш по тия именно Правила- измислени и наложени точно от грандовете на родния футбол! Иначе рискуваш- като Локо Пловдив да играеш ролята на вечния допълващ бройката на отборите ог групата.
И мисля, че е време и на нафтата да вземе някоя купа. Обаче както вече казах- тая Игра си има Правила- и тия правила гласят, че за да станеш шампион, освен да купуваш мачове на поразия както го направи Гришата на два пъти, трябва и да си спечелиш 5/6 или 7/8 от мачовете. Което означава, че трябва да имаш ОТБОР, СЪСТАВЕН ОТ ИГРАЧИ! СИЛЕН ОТБОР! А това освен много пари означава и шампионски климат в отбора! какъвто примерно демонстрираха оня ден локоиграчите в мача си със стария шампион. Такъв мач не се купува и се видя ясно класата на новият шампион!
Тук му е мястото да се извиня на всички които съм "засегнал" с писанията си преди мача Ботев- Левски. Сори, пичове, не стана така както се приказваше в града на тепетата. Обаче аз продължавам да мисля, че главна вина за това имат жълто-черните футболисти. При 1:1 гол трябваше да вкарат Ботев, но се видя, че той не им върши работа. А и самите играчи на Христолов доказаха, че нямат нужните нерви и сами ядосаха левскарите.
17 Май 2004 09:30
Добро утро, вярно е че най-хубавото на шампионата е че свърши, и така на победителите честито, на тия с калъфките - явно има върху какво да помислят. Най- тъжно свърши за Гошо Петков, случват се подобни нелепици, никак не ми е симпатичен но му желая скорошно оздравяване, искам да коментирам отвратителното впечатление което за финал оставиха футболистите на Лески лично у мен, секунди след като някакъв неориентиран некадърник чупи крака на собствения ти вратар, да налиташ на страничния, да псуваш вулгарно (Коловати) , да го замерваш с бутилки (Станков) е като да се опиташ да прехвърляш проблема със собствената си некадърност върху едно чисто решение на рефера, всички тия псевдофутболисти му дължат извинение, но доколкото ги познавам, няма да намерят сили...
17 Май 2004 09:32
.
17 Май 2004 09:36
ЛокоМайна, не си ми разбрал идеята. Титлата ви си е титла, поне с мачовете наесен показахте че я заслужавате повече от останалите конкуренти. Но когато човек остане насаме със себе си и ако освен клуба си обича и самата игра не може да не усети горчив привкус от цялата тази далавера. Мисълта ми е, наистина да се играе честно. Аз съдийството не го коментирам, но тури ръка на сърцето си и кажи разчиташ ли по пътя към шампионската лига да намерите съдия като онзи със Славия. Не става така братко. А това кой е създал "правилата", сравнението не е основание. От тези правила трябва да се отказажат както създаделите им, така и следовниците. Защото иначе всички ще си джиткат у нас и най-много в Молдова.
17 Май 2004 09:40
за лэфски, май е по добре тоя вратар да е в гипс, щото като застане на вратата става на "гипс".
17 Май 2004 09:49
Зигания до шия:
Азис, Анелия, Галя от Русе, орк."Ловеч"Иванка ....

-----хитовете на вечерта:
"Литекс кючек"
и
Проклет да биде/ който мъ чуе да пея - Иванка
17 Май 2004 09:51
Здравейте!
Е видя се кой играе феърплей в БГ
А за онзи тлъст 100 килограмов рогач - мясото му наистина е в А окръжна селска група!
Жалко за Гошо Петков - един от най-добрите вратари у нас!
Недоволен - атаката към страничния съдия беше за неотсъдена 100%ва засада, а не за счупения крак на Петков!
Този псевдо съдия изобщо наясно ли е с правилото за засада или просто така му изнася
Въпреки "усилията" му правдата възтържествува!
Само ЛЕВСКИ!
17 Май 2004 10:01
САМО ЛЕВСКИ

17 Май 2004 10:32
Извиних се вече, както бях обещал...
Не съм гледал мача Ботев- Левски. Два дни празнувах и не ми беше изобщо да това кой какво прави по другите стадиони. В интерес на истината чак в неделя следобяд разбрах резуртатите от другите 7 мача.
Според мен развоят на мачовете в Севлиево и Варна е предопределил кой ще вкара победен гол при 1:1 в Пловдив.
А жълто-черните трябва да се сърдят единствено на себе си: в двата най-важни мача за сезона направиха хиксове- срещу Спартак Вн и Видима и все насред Пловдив. Може би е време да изпаднат, да почнат отначало, за да направят нов отбор...
17 Май 2004 10:33
Ванче Михайлов,
Честито, бате!!!
17 Май 2004 10:38
Адаш,
я кажи за какъв феърплей става дума?
За кой игра лески в събота?
За чий ги насъскваше Наско при безсмислието след 2:2 в ГришаГанчево.
17 Май 2004 10:39
Ей Ринс , Лилчу отиде да ги разтарвава , а оня мангал Коловати симулира /голям мъж / същия мангал псуваше съдията цял мач /това ясно се видя , но ти естествено си го пропуснал заради сините очила/и беше за гонене ... И пак се изкарахте най честния отбор аз веднага се сещам ЗА НЯКОЛКО МАЧА /в Петрич , Бургас , Славия / тъй че карай я по кротко няма чист гранд

САМО ЧЕРНО МОРЕ 1913!!!
17 Май 2004 10:43
Joro Zl,
в какво е един от най-добрите вратари
или си забравил как ви "закопа" миналата година Герена срещу Славия,
та той освен с кьотеци с друго не се занимава,
би се с играчи от Велбъжд и Марек докато беше в славия, после се би с играчи от Славиякато беше в лэфски, въобще.................. работа!
17 Май 2004 10:47
Адаш...
Левски[/ b] игра за себе си, а за кого игра латекса?
ivio...
говоря за чисто футболните качества на Гошо Петков, а не за хулигнските му изцепки!
17 Май 2004 10:59
Не позна:
сините играха за "Спартак"Вн. и бъдещите 6 точки.
гришаганчевците играха за "Видима" и други 6т.в другото първенство.
Догодина:
Остап Бендер Сираков срещу парите на гришата
17 Май 2004 11:12
Е Жорка...
ако бяхме паднали - щеше да кажеш, че сме паднали за бъдещите 6т. от Ботев
17 Май 2004 11:14
.
17 Май 2004 11:26
СВИНЩИНИ


17 Май 2004 11:30
и за чий? бяха строшените крака, носове, побоищата и псувните?
Освен минибройната агитка на лески друг не разбра.
~~~~~~~~~~~~~~~
Значи, не ме е яд че паднахме от Л( ние си бЕхме отпаднАли преди това.
И е за добро - говори се за стабилен спонсор Винпром Пещера а и за да замаже следите след отдаването на ст."Пловдив" на МУтрите, кмета ще даде и "Хр.Ботев" на най-стария футболен отбор в BG.
"Ботев" ще се върне където му е местото - в А група.
~~~~~~~~~~~~~~~~
И дупе да им е яко на някои гостуващи формации...
17 Май 2004 11:45
Жорка Зл, точно това ви е проблема на всички вас пич, съжалявам ама от написаното разбирам че не си видял нито едно читаво повторение на тоя момент, но бързаш да пишеш и да се излагаш, е аз видях многократни читави повторения, точно там е проблема - НЯМАШЕ НИКАКВА, АМА НИКАКВА ЗАСАДА, понимаеш, сигурно искаш да я беше вдигнал ПРЕДИ ЦЕНТРИРАНЕТО, така както обикновенно се получава във вашите мачове, ама го няма вече Леков, пак повтарям, ако тия лайнари имат капка достойнство, трябва да се извинят, така както направи Куатрото...
17 Май 2004 11:45
бат, Геца, а колко "публика" имаше на Кочина парк
17 Май 2004 11:46
Недко, а имаше ли засада при 1-я отменен гол на Чиликов
17 Май 2004 11:53
Не Ванче, нямаше, видя се добре, всъщност думата ми не е за някакви засади в безинтересен за мен мач, просто реакцията на вашите беше първосигнална, просташка и както се видя по- късно абсолютно неоправдана, вместо да отидат и дружно да положат зад врата тоя безхаберник Дончев, те се нахвърлят на невинния в случая съдия, защото по принцип са свикнали проблемите да са извън тях, друг да е виновен, същото се случва и при нас, тая година се наслушах на какви ли не тъпотии, че топките по другите стадиони били лоши, че терените били лоши...
17 Май 2004 11:54
Това са жертвите на честната игра у нас. Червения картон на Станков бе заслужен. На Оня 100 килограмов нерез -тоже. Синята каска Дебилчо Марсов за сетен път доказа че си е такъв по природа.Незнам защо Вечнозеления плаче на чужд гроб.Абе, пич, ако ви бяха оставили наказанието заради тоя пикочник, пак така ли щеше да мислиш. И във Варна ли слезе от автобуса да умиротворява. Важното е че на пук на всички "прогнози" Левски си изигра мача истински. Изцепките че сме си осигурили от нейде си 6 точки може да ги измисли само Г.Атанасоф или някой с неговата диагноза. Какво излиза- ако бяхме пуснали във Филибето- 6 т. от Ботев.Като ги бихме- 6 т. от Спартак. Може ли някой да ми каже как би трябвало да завърши тоя мач?
17 Май 2004 11:58
Недко, безхаберник Дончев, зашо
17 Май 2004 12:05
Въобще по време на целия мач, досата от ваште се върнаха към старото си амплоа, Киловатко и Буки можеха да бъдат изгонени още през първото полувреме заради непрекъснатите си протести и псувни, същото може да се каже и за доста от играчите на Ботев (чиито имена не знам, пък и не ме интересуват), просто футболистите в БГ (всичките) са толкова безумно слаби и зле подготвени че под "напечен мач" разбират подобни селски изяви...
17 Май 2004 12:10
Ми Ванче, щото си мисля че той счупи крака на Петков, ако съм в грешка - поправи ме, ако ли не - за мен тоя който чупи крака на свой съотборник си е футболен безхаберник, разбира се мнението си е само мое и не държа всички да са съгласни с него...
17 Май 2004 12:27
Дунай , Ботев са ми най симпатичния отбор след Черно Море 1913 естествено /наистина имаше простотии от страна на Лилчу през пролетта, но това не значи , че трябва да кажа на черното бяло /, но в случая Киловати симулира само, че ако чакам да признаеш ще ми порасне брада , а Киловати беше за червен картон , защото псуваше съдията като каруцар .Мислиш ли , че ако дебелия го беше нацепил Киловати ще ше да довърши мача според мен НЕ.

САМО ЧЕРНО МОРЕ 1913!!!
17 Май 2004 12:32
Пичове, разбирате ли до каква степен сме изперкали на тема "Честна игра". Никой не вярва, че даден отбор може да играе само за себе си. Ако Левски е играл и за Спартак (варна) какво му пречеше предишният кръг да извърти едно боево реми с тях. Не знам но като следя форумните реакции си мисля, че сме се примирили така да продължава и по-нататъка. Само, ако някак си, потърпевши да не са "нашите".
17 Май 2004 12:43
Неддоволен , Дончев хич не ми е любимец като се има в предвид къде игра преди Лески, ама да твърдиш , че му е счупил крака нарочно е смешно , ако си играл футбол някога трябва да знаеш , че това може да се случи на всеки.
17 Май 2004 12:53
Кара,
предния кръг просто Левски още се надЕваха на първо място.
17 Май 2004 12:54
Жалко, че Ботев Пд отпадна но поне едно нещо се надявам да се е изяснило след мача с Левски. Сините не играха за оставането на Ботев, както и за 6 сигурни точки през следващия сезон. Направи ми впечатление изказването на Наков и по-скоро ехидното му задоволство от факта, че Локо Пд остава единствения пловдивски отбор догодина в АРФГ. Ако този човек си мисли, че Ботев ще стои дълго време във втора лига и няма да създава ядове на неговия отбор...лъже се. Пак казвам, жалко за канарчетата но предполагам след една година поправителен в Б група отново ще се завърнат в елита.
17 Май 2004 13:06
Надява ли са се-таратанци! Нали още след първият мач за купата с Литекс стана ясно, че единственият мач за първенството дето можеха да загубят точки и после Черепа (по негови си съображения да нареди на отбора си да се хвърли срещу лидера), че всичко е предрешено.
17 Май 2004 13:10
Грийни, не твърдя че е било нарочно, напротив беше без да иска, точно за това го наричам футболен безхабреник, толкова си може...
17 Май 2004 13:16
Недоволен , когато си защитник гледаш само топката -основно правило и когато скочиш за топка особено с шпагат това може да се случи , незнам какво точно е станало в тая ситуация , но когато вратар реши да играе за определена топка освен , че трябва да играе за топката трябва да извика с всичка сила , че той ще играе за топката , за да не стават такива сакатлъци ОК
17 Май 2004 13:18
Грийни, ти си му отговорил на Недко вместо мен
17 Май 2004 13:23
Ванче Михайлов,
Честито, честито, викам! Иначе как сте?
17 Май 2004 13:26
КАжи ма?!?
17 Май 2004 13:27
Честито, викам, бе куре!
17 Май 2004 13:36
къф ти е проблема нешо на въпреки ли по рукаш
17 Май 2004 13:45
Имате повод за черпелък, драги г-н Михайлов. Института за спортна статистика обяви голямата новина - след завоюването на тазгодишните сребърни медали ПФК "Левски 1914" е едноличен лидер в неформалната класация за най-много спечелени втори места в шампионатите на съответните страни, което е отчетено като голяма крачка напред в развитието на световния футбол. Ако това не е повод за всеобща радост и за почерпка с квалитетна мастика, не знам какво би накарало Вас, г-н Михайлов, да почерпите уважаемото форумно братство.... Не бъдете циция, развържете кесията, изровете десетилетната ракия, прашасала на дедовия ви таван и споделете голямата си радост с привържениците на всички отбори в този честен форум...
17 Май 2004 13:51
Вечнозелен, дай да говорим и пишем по същество. Ти чу ли Коловати да псува съдията? Ако е така защо не е записано в доклада? А, защо не го изтгони? Това означава ли че съдията подпираше Левски? А откъде си сигурен че до края на мача щеше да го изгони? Скивай колко много въпроси. Двата червени картона си бяха на место и аз не виждам защо трябва да оневиняваме Лилчо.А по въпроса за псувните специално в правилника трябва да има следната точка:
След 10-тата минута, Хамавото Вили сред зрителите.
17 Май 2004 14:08
Дунай , да чух го много добре , защото камерата на НТВ беше много близо до страничния , за хамавото Вили съм съгласен макар , че той може да ги навиква , но рядко ги псува т.е. не споменава майките и роднините по права линия за разлика от оная слива Илянчу

САМО ЧЕРНО МОРЕ 1913!!!
17 Май 2004 14:10
Дунай , спомняш ли си , когато Ривалдо симулира на световното ???Някакъв коментар ????
17 Май 2004 14:22
ЛокоМайна,

само си прочети днешното ''извинение'' и ще разбереш защо хората ще продължат да ви говорят, че сте си купили титлата и нямате право поне 10 г. да говорите за купени мачове и задкулисни игри. Че ти не се извиняваш, ти обясняваш че Левски не си държи на думата и затова не е устискал Ботев да му вкара втория гол, въпреки че е било така договорено.
Sorry, но това е поведение на комплексар и то на комплексар, имаш и мания за величие.
17 Май 2004 14:24
Дунав, всички го чухме, кой ти каза че не е написано, слушай мене - НАПИСАНО е...но няма да го вземат под внимание, нали знаеш - той е национал и не може нито да бъде расист, нито ще го накажат че псува, той е специална категория, не може нито да бъде гонен, нито наказван...
17 Май 2004 14:42
веско,
каквото имах да казвам по повод мача Ботев-Левски го казах. И само допълвам. Някъде прочетох, че в част от изявлението си след мача Г.Василев каза нещо от рода на /цитирам по памет/: "... и защо да им пускаме на Ботев, КОГАТО НА ДРУГИТЕ СТАДИОНИ НЕЩАТА СЕ РАЗВИВАХА ПРОТИВ ТЯХ"...
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД