:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 343
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Джон Кери би върнал Щатите на Балканите

Ако сенатор Джон Кери стане президент, ще възстанови американската роля на Балканите и в Централна и Източна Европа, каза вчера пред македонската емисия на радио "Гласът на Америка" Джеймс Рубин, съветник в предизборния щаб на кандидата на демократите за президент на САЩ.

Рубин бе помощник държавен секретар и говорител на Държавния департамент в администрацията на бившия американски президент Бил Клинтън. Той посочи, че в региона трябва да бъде запазена стабилността, създадена от администрацията на Клинтън. Когато Джордж Буш дойде на власт, обяви други приоритети на външната политика на САЩ и намали американското присъствие на Балканите.
33
443
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
33
 Видими 
04 Юни 2004 22:29
Така де, особено след като намериха петрол в Босна
04 Юни 2004 23:27
I kato kak shte se varne na Balkanite i zashtiti stabilnostta im? Kato dade nezavisimost na Kosovo li? Kakva arogantnost, granichesta s glupost... Zorlem privarzhenik na Bush me napraviha tiya kreteni.
05 Юни 2004 00:46
Нема нужда. Американски университет в Благоевград, всъщност колеж е на практика филиал на ЦРУ. Никога не са си отивали, за да се върнат.....
05 Юни 2004 00:52
Благодаря, но и сега сте ни ненужни
05 Юни 2004 01:03
Predlagam da im napravime srubsko posre6tane-s bazuki i zenitna artileriq....
05 Юни 2004 01:11
Джон Кери би върнал Щатите на Балканите
Това направо ми звучи като заплаха. Буш оправи Близкия изток , тоя е решил нас да оправи.

Редактирано от - LZ на 05/6/2004 г/ 01:16:01

05 Юни 2004 03:31
Абе, само комунисти ли го четете този вестник?

05 Юни 2004 09:43
Ако ще ни оправи както оправи ИРАК , а мерси нема нужда
05 Юни 2004 09:53
VEROIATNO IDVA RED NA "DEMOCRATIZIRANE" NA BALKANITE.
05 Юни 2004 10:43
Колкото по-малка е намеса на САЩ на Балканите-толкова по-добре за Балканите!!!Където не са отишли янките , там не са оплели и конците!!!!
А що се отнася до допускане намесата на САЩ в България , зависи от курса на външната ни политика и умни международници .Такива за сега не са начело на държавата- продължава линията на слагачеството и навеждане пред по-големия брат, като продължение на социалистическата предишна такава. Нищо ново под слънцето!
Ако искаме да има свободно и бързо просперираща България , то в следващото правителство трябва да дойде тази партия на влас , която подеме линията за откъртване на външната ни политика от прегръдката на САЩ и намаляване до минимум шетането на неговите финансови институции МВФ и СВ в България!


05 Юни 2004 13:19
Да добре ще се погрижи:
1. Ще съдействат пълно на Турция примерно да влезе в ЕС
2. Ще подклаждат редовно етнически конфликти чието плащане трябва да става за сметка на ЕС,
3. Ще разрешат на братята им албанци да си търсят "правата" който никога не са им били нарушавани,
4. Ще изградят някоя и друга ЕФТИНА БАЗА(в Германия им излиза доста скъпо) по-близо до вечния им "враг"(разбирай интереси РУСИЯ) и съответно ще работят яко за нарастване на противоречията между Европейския Съюз и Русия, както и нарастването на противоречията вътре в него,
5. Без да се замислят ще се борят за ислямска инвазия в Европа(иначе те поставиха редица ограничения - пръстовите отпечатъци, снимките и т.н.)

ИЗВОД: Хората мислят десетки години напред/ НЯМА ВЕЧНИ ПРИЯТЕЛИ ИМА ВЕЧНИ ИНТЕРЕСИ / Затова са и велики!!!
05 Юни 2004 13:24
Това наистина звучи като заплаха...
Почва да става все по-трудно да се различи по-голямото зло измежду Гошо МногоТъпото от Тексас и тоя еврейски "ветеран" от Виетнам....
05 Юни 2004 14:28
Абе това момче от снимката много прилича на еврейче.Гъза му зяпа съм балканите/България/.
05 Юни 2004 15:19
Джон Кери би върнал Щатите на Балканите
Нещо не си спомням Балканите да са притежавали щатите.
05 Юни 2004 15:56
Това заглавие чупи всички рекорди на малоумие. Изобщо свидетели сме на един исторически период, в който чрез масовите средства за информация простотията и лицемерието, явния цинизъм се идигнаха в норма на поведение. Буш отиде при Папата и го награди с най- голямата награда за да му напомни, той е неговия работодател, че е бил повикан от Полша за борбата срещу комунизма, че неговото мнение по войната в Ирак няма никакво значение. Освен това Буш трябва да покаже пред наивните си сънародници, колко е вярващ. Ако има някой, който да не съблюдава десетте Божии заповеди довели до безброй убийства, то това е най- напред Жорж Буш. Целият този театър, предшестван от хиляди убити, от невероятни материялни щети, от безкрайни страдания само с една цел да се продължи господството на тази човешка твар, в ръцете на която са поставени животът и бъдещето на милиони.
05 Юни 2004 16:12
Заглавие, постващи и постинги, комплектована комунистическа смръдня!!!



100% единодушие, доставящи си душевни чикии като си плюят един друг в устата едни и същи глупости. Смрад...

Редактирано от - ъфти на 05/6/2004 г/ 16:17:41

05 Юни 2004 16:44
О ПРОСТОТИЯТА във ФОРУМА се ПОЯВИ Добре дошъл Ъфтю - "Форменият форумен кретен.." , както си известен сред некои форумни среди
05 Юни 2004 18:12
Ако аз съм форумен кретен, не разбра ли че ти си един смръдлив форумен комунистически КЕНЕФ. Или по-точно зинал си уста като на стар КЕНЕФ дупката. МОЗЪЧЕН ОНАНИСТ...

05 Юни 2004 18:15
05 Юни 2004 18:33
ЪФИ , много си точен ! Ласкаеш ме . Ако "ОНАНИСТ" е екземпляр , който си прави кеф... , аз наистина си правя мозъчен кеф , да бъзикам форумен дебил като тебе.
05 Юни 2004 20:53
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<
Ъфти верно мноу си глупав и ставаш за ссмазка на мозъчни чикиджии с квито е пълно тук. Запомни: не си тъп, а глупав, т, е. надежда има щото тъпотата почти не се лекува а в България съвсем.
Аз съм капиталист бе кретенче, може би един от малкото тук, ама не съдя за хората от поплиотическиъе им позиции....
абе що ли ти написах името...то едно ъфтииии...
>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
ще си измия ръацетеw че имам още да пиша
слънчо
>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
05 Юни 2004 21:31
Блато... и слънцето и то цопнало вътре.
Къв капиталист си ти бе тапонгер... Нуждаеш се от промивка на мозъка, не си мий ръцете. Така и така кръвта по тях няма да отмиеш...


05 Юни 2004 22:02
Изпрал малко червени парички и се записал за капиталист.



Как сам си слагаш "слънчев" капан. Логично е да видим кой е по-глупав от двамата като отговориш на един много елементарен въпрос КАПИТАЛИСТЕ!
Кой истински капиталист ще седне в този форум да си прави душевни чикии като тебе? Виде ли се колко си прозрачен, като джам си...

Редактирано от - ъфти на 05/6/2004 г/ 22:08:53

06 Юни 2004 00:17
АЛООО...ГОРНИТЕ ЧЕРВЕНОКОЖИ.......КАТО ВИ ЧЕТА ТЪЖНИТЕ ПОМЕНИ МИ СЕ ГАДИ.НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАИТЕ ПОЧИВАИТЕ В "МИР" , ВИНАГИ ЩЕ ИМАТЕ "СВЕЖИ"ЦВЕТЯ БЕ ВАЩА МАМА СВОЛАЧ-БОЛШЕВИШКА.
06 Юни 2004 01:28
Почина Роналд Рейгън.Лека му пръст и Бог да му прости.За добро или зло той беше президента , който с минимално усилия успя да прати световния комунизъм в небитието.Също благодарение на него, сега в щатите има хиляди прогресиращи българи./а и хаймани също/
06 Юни 2004 02:48
Страшно много дебили се възрадваха от това, че кели ще им върне Балканите. Ама и той не знае за какво са им. Бази, летища, суровини... Абе, щуротии... Балканите са място, където нито един чужденец не може да намери адекватно решение на каквото и да било. То ние самите не можем да го направим, та някакви измислени "интелектуалци", които не отличават българи от македонци, сърби от черногорци и албанци от косовари. Да не влизам в по-детайлни подробности, като албанец от Струга, албанец от Поградец и албанец от Охрид /ако добавим и албанци от Скопие, Куманово и Битоля или българи от София, Пловдив, Цариброд, Варна, Бургас, Голо бърдо, Молдова, Търнопол и още не знам си къде... /. Или сърби, хървати, унгарци, румънци, гърци, турци, гагаузи, кюрди, арменци, грузинци, аджари, евреи, бошняци, хървати, словенци... абе и аз се оплетох, май не мога да се сетя за всички, какво ли ще им даде кели? Може би "Макдоналдс"?
06 Юни 2004 09:39
Как какво, кетчуп, разбира се! Или ще търси суровина и по-евтино производство на Хайнц (всъщност никак не е лош).
06 Юни 2004 17:28
Т Ъ П О С Л А Б О У М Н О Д О С И Е , Е Т О Т И С И Н Ц В Я Т . Т И С Л У Ч А Й Н О Д А Н Е Б Е Ш Е О Н Я FL - И Л И М О Ж Е Б И Д Р У Г П О Д О Б Е Н Н Е Г Р А М О Т Н И К И К О Н С К А П А Ц И(В И Ж П И С А Н И Я Т А И Д О С И Е Т О М У - Е Д Н О Н Е М О Ж Е Д А С Е Н А М Е Р И Б Е З П Р А В О П И С Н А Г Р Е Ш К А. Т О В А Е Ф О Р У М И В С Е К И С В О Б О Д Н О М О Ж Е Д А С И Д А Д Е М Н Е Н И Е Т О , М Н Е Н И Я К О И Т О М О Г А Т Д А С Е Ч Е Т А Т О Т Т Е З К О И Т О В З Е М А Т Д Ъ Р Ж А В Н И Ч Е С К И Р Е Ш Е Н И Я . Н Е В И Д Я Х В Н И Т О Е Д Н О О Т П И С А Н И Я Т А Т И М Н Е Н И Е , А С А М О З Л О Б А , М О Ж Е Б И С И З Е Л Е Н В Е Ч Е . З Е Л Е Н О Т З Л О Б А , И Л И М О Ж Е Б И С И К , О П Р Е Д Е Л Е Н О А К О Н Е С И Т О С К О Р О Щ Е П У К Н Е Ш О Т Я Д Н А Н Я К О Г О .
06 Юни 2004 18:39
Хамъре, твоя постинг наистина трябва да го четат ония от ЦРУ.
06 Юни 2004 21:14
i sa kvo?!da go izeba li ???
07 Юни 2004 10:25
Правилно Джони!


Щатите са си исконно балкански и трябва да бъдат върнати на Балканите.

Може малко проблеми да имаме с поделянето, щото ние още Балканите не сме си поделили, но все ще го уредим въпроса. Според мен, кво ще кажете, ако заявим претенции към Тихоокеанското крайбрежие (с Хаваите), района на големите езера, и част от Флорида?
07 Юни 2004 11:54

"Джон Кери би върнал Щатите на Балканите"...
......................................... ...............................
ХИТЪР 5ТЪР,
ИЗПРЕВАРИЛ си ме !
ТОЧНО това и аз щях за кажа!
В РЕСТИТУЦИЯТА Е ИСТИНАТА! Щатите да бъдат върнати незабавно на Балканите- при това, в РЕАЛНИ граници! "Наемателите"- негрите, също да напуснат реституирания имот незабавно! После може да им продадем /"приватизираме"!/ имота ОБРАТНО! А като си го купят, и слес като "приключи Преходът", могат пак да си го отнесат в Америка!
07 Юни 2004 15:53
Ъфти, приказвай си простотиите на себе си. Във форума просто е безсмислено.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД