:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 342
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Шведите притеснени от Бербатов

Треньорите на "тре кунур" обаче ни имат за аутсайдер
Единственият български национал, който притеснява първия ни съперник на Евро'04 - Швеция, е Димитър Бербатов. Това става ясно от писанията в шведските медии след контролата на нашите с Чехия (1:3).

"Впечатлени сме от Бербатов, който е сред най-опасните централни нападатели в света - категорични са двамата треньори на "тре кунур" Ларс Лагербек и Томи Сьодеберг. - Особено опасна е връзката между него и другата суперзвезда на българския отбор Стилиян Петров. Ако успеем да блокираме взаимодействието им, няма да имаме проблеми".

Като цяло обаче треньорите на Швеция са категорични, че България е аутсайдер в групата. Като фаворит е посочен тимът на Италия, а шведите заедно с Дания щели да спорят за 2-ото място, пращащо на 1/4-финалите.

"Най-слабото място на българския тим е защитата - твърдят пък страна журналисти от Швеция, които следят изявите на българския отбор. - Няма да има проблеми за Хенрик Ларсон и Златан Ибрахимович. Отборът ни е достатъчно силен, за да не се притесняваме от българите".

Шведите играят днес последната си контрола преди Евро'04 срешу - Полша. Преди нея Сьодеберг и Лагербек ще пуснат на футболистите си запис от мача Чехия - България.
24
752
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
24
 Видими 
04 Юни 2004 23:32
Единственият български национал, който притеснява първия ни съперник на Евро''04 - Швеция, е Димитър Бербатов. Това става ясно от писанията в шведските медии след контролата на нашите с Чехия (1:3).
"Впечатлени сме от Бербатов, който е сред най-опасните централни нападатели в света - категорични са двамата треньори на "тре кунур" Ларс Лагербек и Томи Сьодеберг. - Особено опасна е връзката между него и другата суперзвезда на българския отбор Стилиян Петров. Ако успеем да блокираме взаимодействието им, няма да имаме проблеми".
Като цяло обаче треньорите на Швеция са категорични, че България е аутсайдер в групата. Като фаворит е посочен тимът на Италия, а шведите заедно с Дания щели да спорят за 2-ото място, пращащо на 1/4-финалите.
"Най-слабото място на българския тим е защитата - твърдят пък страна журналисти от Швеция, които следят изявите на българския отбор. - Няма да има проблеми за Хенрик Ларсон и Златан Ибрахимович. Отборът ни е достатъчно силен, за да не се притесняваме от българите".
Шведите играят днес последната си контрола преди Евро''04 срешу - Полша. Преди нея Сьодеберг и Лагербек ще пуснат на футболистите си запис от мача Чехия - България.
-----------

Ах как искам да преодолеем тия русоляви трее крунори! Както навремето преодолявахме жените им! Те освен за шведски тройки и шведски маси за друго стават ли?
05 Юни 2004 00:24
как пък никой, никога, някъде не беше притеснен от бай Гондзьо?
ники-ив, разбира се пак ще ми започне с "комплексите", но аз така, да си кажа, това което ме мъчи
05 Юни 2004 01:12
PersBG::няма защо да преписваш цялата статия за двусловен коментар, но пък за жените им си прав, така че-да го духат шведките-кеф за тях кеф за нас....
05 Юни 2004 01:15
Перси, ти недей така:
Те освен за шведски тройки и шведски маси за друго стават ли?

че забрави Пецата Велики, рускийот царъ, кви мъки имаше с братята шведи (най-вече от типа на Хенрик Ларсон), дето наполовина швеТ, наполовина црънц, на третина сарацин, и четвъртина подуянец...
глей само кви Сони Ериксони правят за последните 2-3 години
05 Юни 2004 03:12
Мисля, че нашите ще го духат този път на мъжете имл

05 Юни 2004 07:16
Добрутро превържениците. Тази сутрин за вашето добро настроение ще се грижат оркестъра от Червен Бряг със солист Васил Божков. Първото парче е за вас, (както казва Дунай). Жътварско хоро. Изпълнява Васил Божков в съпровод на Стиви О.
05 Юни 2004 07:16
Рейджи, оная кощрамба роди ли
05 Юни 2004 08:13
Шведите да се притесняват, а ние да се радваме на ШВЕДКИТЕ!!!!!

05 Юни 2004 10:00
Николов, ми ще жъне Божков, яд ли те е , ама тва е щото преди да жъне е посял, събрал е добри и продаваеми футболисти, държа ги две години сега иска да продава, щото към момента е вътре с парите, ти кво искаш, тва да не е МУтел в ерата на прането, ЦСКА е фирма и към момента е на червено, ако ме разбираш, нормално е да се търси финансов резултат, продажби, а пък и отдавна твърдя че е нужно проветряване сред футболистите, някои се застояха доста без да дадат нужното, така че щом при нас има оферти (щото вчера Мърко вика че при тях нямало ) - ПРОДАВАЙЙЙЙ....
05 Юни 2004 10:12
Апа тия шведи кво са се притеснили от Бербатов , да питат Ники-ив, той ше им обясни всичко, как не е играч щото не е вкарал на Лески, а пък...тва Говньо с неговите 13 бла-бла, бла-бла...готов ли е подписа пич ?
05 Юни 2004 10:19
Suomi, ше се радваш ти
като ги видиш кви са Звероподобни друга песен ше запееш, братле
05 Юни 2004 10:24
Гъчи, ти пък, много бързаш... тва да не ти е патка
ще кажа на жената да й се обади и да я пита, га ш`ражда
05 Юни 2004 12:13
mnogo iasno!!!!!!!!!!!!!!
05 Юни 2004 13:21
проблема е че като няма подкрепа 3 защитника мууууу се качват на гърба и няма кой да вкара
05 Юни 2004 13:37
Шведите - дисциплиниран и физически здрав отбор с добър вратар и голмайстори;


Нашите - добри играчи, но с проблеми в защита и дисциплината;


Николов - фен на Тракия Пловдив;


Имаше преди години един добър отбор Тракия от Пловдив. Характеризираше се със запазен стил на игра. Играеше редовно за купата на УЕФА.


Не отричам, че няколко шампионски титли са спечелени с помоща на Тракия. След провал във вечното дерби, то винаги Тракия отнасяше Лефски и ЦСКА ставаше шампион.


Ами колко добри играчи са идвали от Тракия - Георги Славков, Георги Георгиев, Марин Бакалов и др.


И Тракия много получаваше от ЦСКА - привилегията да е най-силният отбор извън София, дори нещо повече : третия отбор в класирането.


Затова феновете на Тракия Пловдив не бива да проявяват неблагодарност спрямо бившия си голям брат. Давали сте играчи, но и достатъчно сте получавали обратно.


Какво сте видели от Лефски, тракийци - нищо хубаво, дори и тази година ви забиха нож отзад. Една титла имахте от 1985 - и нея ви отнеха най-нагло и безцеремонно .
05 Юни 2004 14:21
Кенийската полиция арестува шефа на футболната федерация на Кения Маину Кариуки. Причина за това стана обвинение срещу него за вземане на подкуп. Още двама висши футболни функционери са задържани със същите обвинения. Кариуки бе арестуван по време на пряко предаване по държавната телевизия. Преди известно време ФИФА забрани участието на националните отбори на Кения в международни мачове.
05 Юни 2004 15:29
Добрутро прЕвържениците.



Добрютру, НЕГРАМОТНО ДеСедентче от Торонто, добрютру.
Ти още ли не си си прЕвързал едно камъче на шията?
05 Юни 2004 17:13
Антоанета Стефанова стана световна шампионка! Очаквайте подробности!
05 Юни 2004 18:07
Схведите нека да ебът нашите, като са слаби.Аз пък съм фанал тука една шведка-да ви кажа братя-немат равни!Тъкмо докато мъжете им се празнят от кеф на европейското срещу наште, поне една шведка ще се изпразни от малко по-друг кеф!Като пожарникарски маркуч се празни, ей!
05 Юни 2004 23:23
neznam 4esno kazano za6to tolkova pluete berbo za6to e meko kazano dobar igra4 za6toto ima dosta priatna van6nost i za6toto e ot cska.A vie tapasi takiva deto samo ste se nau4li da psuvate ne mojete da se radvate na horata koito sa imali has i sda uspeli a ne kato vas bezmoza4ni mekoteli koito samo tarsiat kusurite na drugite.Ako berbo ni zavede na polufinala kakvo 6te pravite togva a.Sam otogav da sam 4ula ne6to ot tapite voi ostiiiiiiii.imaite uvajenie kam 4oveka koito na praktika ni klasira na evro 2004!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
06 Юни 2004 02:45
"JENATA na TOTTI...."
Kak si sas sexa dear?
06 Юни 2004 13:11
po dobre otkolkoto predpolaga6 "izperkal"-za razlika ot teb az imam opit v tia ne6ta.Pak i da niamah ima koi da me nau4i na tia ne6ta))))))))))))))
06 Юни 2004 13:36
Трапатони- се гърчи по пилони
Тоти- майка си работи
Дел Пиеро- в г.ъза го заболело
Ди Вайо - го е.бал Зайо Байо
Алесандро Неста -Канаваро му е невеста
Кристиано Дзанети - с Гатузо си праят минети
Марко Матераци - му го слагат папараци
Джузепе Фавали - до един са го е.бали
06 Юни 2004 15:20
ne maika si uveriavam te !!!!!!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД