:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 352
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
БАСКЕТБОЛ

"Академик" празнува в Правец, ЦСКА в София

Лодърдейл искан от "Естудиантес", ще мисли по офертата
Баскетболният шампион "ЛУКойл Академик" празнува за втора поредна година титлата си в Правец. Заедно с баскетболистите рекордния 14-ти трофей онази вечер поляха и запалянковците.

"Дължим на феновете благодарност за подкрепата по време на целия сезон", коментира спортният директор Сашо Везенков.

24 часа по-късно другият тим финалист - ЦСКА също отпразнува края на успешния сезон на стилно тържество в София.

И двата отбора декларираха големи амбиции за следващия сезон. "Оставам 99% треньор на "Академик", каза Слободан Никулич. Сърбинът обаче ще постави изисквания да не бъдат правени повече компромиси с подготовката на Брайън Смит и Прийст Лодърдейл. Само така той може да гарантира успешно представяне в евротурнирите. Интерес към 222-сантиметровия Пи Ел има "Естудиантес" (Исп). "Ще мисля по офертата", каза Прийст, който има договор с "Академик" до 2006 г. и испанците ще трябва да плащат и неустойки.

"Почваме да работим по селекцията от днес. Ще запазим по-голямата част от състава, защото един тим не се гради за година. Със сигурност ще има нови имена, които да поставят на по-горно стъпало ЦСКА - каза треньорът на "червените" Росен Барчовски. - Следващият ни сезон ще е по-напрегнат, защото ще пораснат и изискванията, а и сме длъжни да се представим достойно в евротурнирите".
1
389
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
05 Юни 2004 14:08
Оставам 99% треньор на "Академик", каза Слободан Никулич. - ще поживеем, ще видим. Сега се очакват отново интересни мачове на Лукойл Академик за купата УЛЕБ. Дано закупят още някой добър състезател.

ПЛ не трябва да бъде изпускан. Къде другаде останалите ни центрове ще се понаучат да играят срещу по-висок противник? Все пак има вероятност да си намерят и по-добър(и не толкова висок) от ПЛ , който създава много проблеми.

Брайънт Смит обаче наистина трябва да си го запазят. За мен той е най-добрият играч в първенството ни. Ако намерят още един като него Лукойл Академик спокойно ще може да мери сили с най-добрите отбори в Европа, а без него са за никъде. Когато играта на останалите не върви Смит винаги спасява положението. Само в последно време (на финала и полуфинала) игра много вяло, може би се поизмори през сезона или е занемарил тренировките.



Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД