:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 334
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"ЛУКойл" плащал заплатата на Стоичков като селекционер

Испански вестник твърди още, че Ицо ще взима в националния само играчи на мениджъра Лъчезар Танев
Заплатата на Христо Стоичков като национален селекционер ще се плаща от петролната компания "ЛУКойл", сензационно обяви испанският "Ел Мундо депортиво". Според вестника годишното възнаграждение на Ицо ще е минимум 300 000 евро. Това прави 25 000 на месец. "Не можем да коментираме, защото нашият шеф го няма", обяви Искра Петрова от пресцентъра на "ЛУКойл България".

Връзките на Стоичков с фирмата датират поне от месец, тъй като по време на Евро'04 в Португалия той се появи няколко пъти с червена фланелка с логото на "ЛУКойл".

"Ел Мундо депортиво" разкрива и други любопитни подробности. Стоичков бил решен на революционни промени в националния, а съставът щял да включва най-вече футболисти, имащи договор с мениджърската агенция на Хосе Мария Мингея и Лъчезар Танев. Именно Танев каза преди 2 дни по радио "Гонг", че Ицо ще е на финансова загуба като селекционер.

Пълна подкрепа на идеите на треньора оказвал вицепрезидентът на БФС Борислав Михайлов, който погрешка е посочен от вестника като новия шеф на футбола ни. Боби всъщност вече е едноличен отговорник за националните формации. Именно бившият вратар поддържа единствен засега връзка със Стоичков по телефона. По план Камата от вчера трябва да е в Барселона. "Ел Мундо депортиво" категорично потвърждава, че Ицо остава обвързан с "Барса" като треньор на нападателите. Той е и скаут на клуба, а тази му функция включва издирване и наблюдение на играчи от Източна Европа.
9
575
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
9
 Видими 
22 Юли 2004 08:36
ПЪРВИ
22 Юли 2004 08:39
вечно втори
22 Юли 2004 08:49
ицо стоичков президент , президент САМО ЦСКА
22 Юли 2004 09:26
Радой Ралин - отиде си една голяма душа





Поклон !
22 Юли 2004 12:20
Добри пари са начинаещ треньор. Само че националния отбор едва ли е подходящо място, за да се учи. Трябваше първо да натрупа опит, да се докаже като треньор (както прави Бальков), пък тогава да се захваща. За тренер се иска интелект - нещо дето много му липсва. С тоя казармен манталитет скаута няма да изкара дълго. Ще пуска да играят само послушни момчета, дето ще му носят куфарчето. После като ни отупат в квалификациите, ще се обиди и пак ще тегли сиктира на националния.
22 Юли 2004 20:04
dano zasluji zaplatata si!!!!!!!!!!!!(za6toto tia nikak ne e lo6a)
23 Юли 2004 00:34
Коментарът е излишен
23 Юли 2004 01:01
stoichkov poznava samo edin car kiro i ne razbira veche ot car futbol taka vsichko mi e iasno.
oshte poveche che mnogo futbolisti igraeshti v spain prez 90-te godini biaha privlecheni blagodarenie na tainata diplomacia na simeon i poznanstvoto mu s juan carlos.a ne blagodarenie na dragomir draganov na primer
23 Юли 2004 02:56
NAI-VELIKIQ BULGARSKI FUTBOLIST IZLEZNAL OT NAI-VELIKIQ BULGARSKI TIM CSKA- RODEN POBEDITEL , RODEN DA POBEJDAV, USPEH ICO! 29 TITLI>90 GODINI !
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД