:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 289
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Поляци се отказват от играч на "Локо" (Пд)

Трансферът на халфа на "Локо" (Пд) Светослав Бърканичков в полския "Колпортер Корона" (Киелце) е пред пропадане. От втородивизионния тим са отпратили играча, тъй като не е възстановен напълно от контузия. Поляците не искали да рискуват с покупката на футболист, чието лечение може и да се забави. Все пак за Бърканичков е оставена малка вратичка с уговорката, че ако скоро се оправи, ще получи нов шанс за договор. Светослав (31 г.) наскоро подписа с "Локо" за още 3 сезона.

Инвазия на фенове на пловдивчани пък имаше в Брюж преди снощния мач. Белгийският град бе огласен в нощта срещу сряда от химна на България, изпят от патриотично настроената агитка. Запалянковците уплътниха часовете преди срещата с дегустиране на местната бира.
5
426
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
5
 Видими 
29 Юли 2004 04:21
Колко завърши мача в Брюж?
29 Юли 2004 04:39
Локо пада с 0:2 , но бие със същия резултат и след дузпи се класира!
29 Юли 2004 07:22
Пичове, започвам да се притеснявам за Дедо, никакъв го няма днес.............той Едо нали казваше че след мача ще има инфаркти......пу, да не чуе дявола.......не вярвам Дедо да взел толкова навътре загубата на Локо......пък и ние го бяхме подготвили за това.........предполагам че просто палавите правнучета са му скрили бастуна и не може да се дотътри до компютера.
29 Юли 2004 08:38
Борко, не се шегувкай с това !

Дано не се е случило нещо - тази година щерката ще учат за онази ера.
Друго си е да научиш истината за динозаврите от първа ръка.


Я вижте кой има рожден ден днес!


Натиснете тук
29 Юли 2004 15:55
aide pi6ete sega 4erno beli otrepki golemi 6ampioni ste vidjah vi s o4ite si te ne 4e brjuz bjaha mnogo silni no mak LAINUTKOVCITE bjaha palna skrap ot 90 min okolo 15 lezaha i simuliraha zalko 4e ne go davaha po tv to da vi vidjat kolko ste zalki a zvezdata m kamburov ima6e 2 udara kam vratata i to adski neto4ni za vtorata 4ast propiljano sto procentovo polozenie ot 4ernata maimuna DAJO a stomn pusnaha osvetlenieto ima6e nasirane koga sa vidjali LAMPI ? i posledvaha 2 gol4eta za DOKO FENOVETE kvo da kaza li4aha si po centara o dosta dale4e apsoljutni seljani i otrepki tragnali se edno na pazara v rakovski s ancug i obuvki ili goli do krasta apsoljutni bursuci s mrasen i neugleden dvuetazen star reis na firma RA4I4 gordo sprjan na centara na inae4e krasivoto grad4e prosto tova ne e balgarija da se kupuvat sadii i otbor4rta NE6tASNA 4ERNO BJALA SVOLA4
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД