:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 276
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Ван Бастен помага на Стоичков

Холандецът дава касета на Ицо от мач на шведите
Легендата Марко ван Бастен ще помогне на националния селекционер Христо Стоичков при разузнаването на най-сериозния ни съперник в квалификациите за Мондиал'06 - Швеция. Бившият нападател, който сега води "лалетата", ще предостави на Ицо касета от контролата им с Швеция на 18 август. Помощникът на Стоичков - Ивайло Йорданов, пък ще изгледа на живо проверката на друг от съперниците ни в квалификациите - Исландия, който гостува на Италия.

Вчера Стоичков съобщи играчите, на които ще разчита за предстоящата контрола срещу Ирландия на 18 август в Белфаст. Още при назначаването си за селекционер Ицо обяви 22 имена, но сега списъкът му бе редуциран до 18. От тима отпаднаха Ивайло Петков, Велизар Димитров, Георги Чиликов и Кирил Котев. В групата са две от големите ни надежди - Чавдар Янков и Валери Божинов.

Стоичков разкри още, че няма шанс на 17 ноември да играем с Румъния, тъй като на същата дата северните ни съседи играят мач от световните квалификации. Водят се обаче преговори с други федерации.

Селекционерът също не пожела да разкрие кой ще бъде капитан на националния тим след завръщането на Радостин Кишишев. "Единствено аз знам кой ще бъде капитан, дори моите помощници не са наясно. Ще разберете едва преди мача с Ирландия", категоричен бе Ицо. Той допълни, че в отсъствието на Ивайло Петков на левия фланг на отбраната ще избира между Илиян Стоянов и Елин Топузаков от "Левски", вариант също е и Емил Гъргоров от ЦСКА.

Само шестима от националите ще пристигнат на лагера на тима в неделя. Това са Гъргоров и Христо Янев (ЦСКА), Мартин Камбуров ("Локо", Пд), Чавдар Янков ("Славия"), както и Валери Божинов ("Лече") и Здравко Лазаров ("Газиантепспор"). В понеделник към тях ще се присъединят играчите на "Левски" и "Литекс", както и Здравко Здравков ("Ризеспор"). Играещите в Германия, Франция, Англия и Шотландия ще пристигнат направо в Дъблин.
4
589
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
11 Август 2004 21:09
бат Ицо,
национални селекционере,
ха така, катай полека с повиквателните. Сега трима, после още... а бе ще ги докараме до 10 титуляра в националния от ЦСКА
и в Германия на световното - полуфинал
Ти не го гледай онзи - нинету - той тогава не се радваше, а още съжалява за изпуснатата световна титла
Ама ние, земните, ще се кефим много, да знаеш


****************
CSKA, fa freddo!
11 Август 2004 21:22
Така така Ицо. Икономии му е майката. Даже и 18 са много. Не разбрах Велизар паднал ли е, или е изпаднал от сметките на Ицо? Ако е първото, не ме учудва, ама ако е второто????
11 Август 2004 22:21
Дунди,
ти като най-опитен от форума искаш ли да дадеш прогноза кой ще стане световен шампион през 3024 ?
а аз на колко години ще си отида от този свят я разклати го малко това стъклено кълбо де
11 Август 2004 23:13
Гол на Бербо!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД