:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 268
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Локо" (Пд) остана само с 2-ма защитници за Бургас

Пороят от травми на защитници на "Локо" (Пд) продължи с Александър Тунчев. Той е получил разтежение и е много вероятно да не играе в неделя срещу "Нафтекс". Гостуването пропускат също трайно контузените Владимир Иванов и Роберт Петров. Така годни за игра в отбрана при шампионите са само Кирил Котев и капитанът Иван Пасков. Към тях може да се присъедини Даниел Моралес, ако бъде уредена картотеката до утре.

Непълноценен в "Локо" е и младежкият национал Митко Ценовски, който е с вирусно заболяване. Радостната новина обаче е, че Бобан Янчевски вече не чувства болки в крака и ще играе в Бургас.

Треньорът Едуард Ераносян организира контрола със "Спартак" (Пд) снощи, за да види в игра дошлия на проби Тодор Димитров и да навлезе в ритъм Моралес.

Феновете на "Локо" пък подготвят нова инвазия за Бургас след тези за Суперкупата и срещу "Брюж". Готви се агитка от над 1000 души, като се преговаря за композиция с 12 вагона.

Областната управа на Пловдив реши вчера ремонтът на ст. "Локомотив" да бъде удължен до 31 декември, като през това време там могат да се играят мачове. В края на януари комисия ще оцени безопасността на съоръжението.
7
538
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
7
 Видими 
11 Август 2004 21:04
кво искат да кажат тия сега?
че Нафтекс ще си гостува на собствения стадион ли? Няма го вече Порточана да пусне безплатен вход и посее интелект с патлака...


****************
CSKA, fa freddo!
12 Август 2004 00:13
kato vidi 4ovek s kolko padat brugge pri tova kato gosti, kadeto po princip sa po silni, moze da si predstavi na kakvo nivo e futbola koito ritka nashiq shampion
12 Август 2004 08:42
717,
за съжаление- така е. И чак когато видяхме завчера футбола на ЦСКАТО в Кипър се разбра защо завършиха две места след шампиона...
12 Август 2004 08:57
Що така всичко върви назад в тази държава бе мааму стара? Доживяхме кипърски и молдовски отбори да се подиграват с нас. Хората от бившия соц. лагер изживяха и икономическата и спортната криза, само ние още не сме стигнали дъното. Утре и албански отбор да ни се падне, пак ще трепериме. Всеки ревнал че шампиона ни е слаб, че управниците са ни лоши. Изглежда не само шампиона ни е слаб ами и шампионата ни също, както не само управниците, ами и народа ни е калпав.
12 Август 2004 09:31
Божилов,
този мач ще покаже дали поетият от двамата италиански даскали по физическо път е правилния.
12 Август 2004 10:19
""Локо"" (Пд) остана само с 2-ма защитници за Бургас
както обича да казва един приятел:
уж се плодят пък стават все по-малко

"Спартак"Пд вкара 3 гола и завърши 2:2 с "Локо"-то.
И то без Бошко Балабанов
А за "Брюж"
12 Август 2004 10:20
~


Я вижте кой има рожден ден днес!


Натиснете тук
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД