:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 342
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Бербатов е в идеалното нападение на Бундеслигата

Отборът на Хубчев бие с 6:0 в последната си контрола
Снимка: Интернет
Димитър Бербатов попадна в идеалното нападение на 22-ия кръг на Бундеслигата след поредния си впечатляващ мач за "Байер". Двата гола на българина за 4:2 при гостуването на "Нюрнберг" го наредиха до холандеца Рой Макай от "Байерн" (хеттрик за 5:0 над "Борусия", Д) и словака Марек Минтал от "Нюрнберг" (2 гола срещу "Байер"). Минтал е лидер при голмайсторите със 17 попадения, а Бербатов е 4-и с 11. Освен това Бербатов бе обявен за играч на мача от агенция "Шпорт 1", а ДПА му постави най-висока оценка заедно със съиграчите му Робсон Понте и Бернд Шнайдер.

Мартин Петров пък вече има 13 асистенции, след като центрира от фаулове за попаденията на Пабло Тиам и Томислав Марич при победата на "Волфсбург" с 4:0 над "Ханза".

В същото време воденият от Петър Хубчев "Бад Филбел" спечели убедително последната си контрола преди старта на сезона в Оберлига "Хесен". Четвъртодивизионният тим би с 6:0 СВ "Нидерурсел". Макар от БФС да твърдят, че Хубчев е само консултант в "Бад Филбел", от немския клуб обявиха, че са предложили нов договор на българския си наставник, с когото свързват бъдещето на отбора.
2
737
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
21 Февруари 2005 02:49
за разлика от лубимеса ми-бойинов..преди6ня ми лубимес-бербатов-варви добре...на контролата с 6везя няма зна4ение кои 6те вкара вайното е да вкара някои нали [имг]хттп://форум.скъцоде.цом/имг/и_нод.г иф[/имг] [имг]хттп://форум.скъцоде.цом/имг/и_нод.г иф[/имг]

Редактирано от - bot на 21/2/2005 г/ 03:54:16

21 Февруари 2005 12:44
Дано всички български играчи да са ниво, та да им натрием носовете на Шведите! А това, че Божинов не вкарва е въпрос на време!Той е все пак на 19 год.!!!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД