:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 344
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Атлетите ни откриват зимния сезон със стартове в чужбина

Най-добрите ни лекоатлети откриват зимния сезон със стартове в чужбина. Днес в Малмьо (Шв) ще стартират Илия Дживондов (на 200 и 400 м), Петко Янков и Моника Гачевска (200 м). По същото време в открития турнир в Будапеща (Унг), в сектора за скок височина ще се състезава Венелина Венева. Следващата събота в Карлсруе (Гер) пък Петя Пендарева ще участва в спринта на 60 метра. В същия ден, но в Москва започва традиционният турнир "Руска зима". Там ще ни представят Даниела Георгиева (400 м), Даниела Йорданова (1500 м) и Мария Димитрова (троен скок).

Няколко дни по-късно, на 1 февруари в Самара (Рус) ще се състезават и Петър Дачев (скок дължина) и Васил Гергов (троен скок).

Балканиадата в зала е от 18 февруари в Атина. Тя е последната проверка за нашите национали преди европейското в зала в Лисабон (Пор). Точно след нея ще бъде определен и съставът, който ще ни представя на първото голямо състезание след олимпиадата в Сидни.

Единственото по-значимо събитие у нас ще е държавното първенство за младежи и девойки (до 23 год.) на 20 и 21 януари в столичната зала "Фестивална",. В него ще участват Петър Дачев, Васил Гергов, Красимир Аргиров и Николай Атанасов.
367
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД