:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 310
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Капитанът на "Рома" бойкотира медиите

Капитанът на италианския "Рома" Франческо Тоти обяви бойкот на журналистите. Той бил бесен от това, че бил заснет при посещение в нощен клуб след загубата от "Милан" с 2:3. "Журналистите постъпиха грозно и нечестно с мен. Ще преосмисля отношението си към тях", обяви футболистът.

Репортажът от вечерното събиране бил излъчен по телевизията на президента на "Милан" Силвио Берлускони. На кадрите освен Тоти, в доста весело настроение са заснети още Габриел Батистута и Венсан Кандела. Според Тоти обаче истинската причина за събирането на играчите в миланския клуб "Токевил" е новороденият син на Кандела, който се появил на бял свят в четвъртък.

Същевременно грузинският халф на киевския "Динамо" Кахи Каладзе подписа контракт с "Милан". Договорът е за срок от 4,5 г., а трансферната му сума не е известна. Не е ясно обаче дали Каладзе ще може да играе за "Милан", тъй като бройката за чужденци извън ЕС в клуба вече е запълнена.
243
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД