:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 213
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ЦСКА няма да преотстъпва Мирчев

"Червените" отново на лагер в Кипър през февруари
Константин Мирчев няма да бъде преотстъпен, съобщи треньорът Александър Станков при пристигането на отбора от лагера в Кипър. "Смятам, че излишно се раздухва скандал около този играч. Дори Роналдо не се радва на такава популярност. Мирчев не влиза в игра, просто защото съм преценил, че не е във форма", заяви Станков.

Той счита, че Чъкс Нвоко и Моке имат още да наваксват в подготовката. Наставникът допълни, че е доволен от досегашната подготовка и показаната игра. Според него постигнатите равенства в Кипър са част от тренировъчния цикъл, а отборът върви във възходяща линия.

"Влизаме в ритъм - потвърди силно играещият напоследък Владо Манчев - головете ми обаче са резултат единствено на усилията на всички в състава. Не знам за никакви оферти към мен от Португалия и Кипър".

Единственият, който се върна от Агия Напа със сериозна контузия е административния директор Боби Божинов. Вратарите Немодруг и Жилич пък чувстват още болки, но тренират наравно с останалите.

"Червените" гостуват в събота на "Локо"(Пд), след което отиват за седмица в Слънчев бряг. Следващият лагер в чужбина отново ще е в Кипър от началото на февруари. Сашо Станков е поискал силни съперници в контролите, а единствено на острова на Афродита по това време ще се подготвят класни тимове. Другите варианти са Мароко и Турция, но за там няма достатъчно уточнени спаринги.
464
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД