:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 270
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Лийдс" бие като гост "Астън Вила"

"Лийдс" взе победа с 2:1 при гостуването на "Астън Вила" в отложен мач от Висшата английска лига и се изкачи с 3 места в класирането, като вече е 10-и. Домакините откриха в 24-та мин. чрез бившия национал Пол Мърсън, което бе първи гол на "Вила" от 5 срещи. 4 минути по-късно гостите изравниха с гол Лий Бойър отблизо. Йън Харт донесе успеха на "Лийдс" от дузпа в 75-ата мин. Така "Астън Вила" регистрира 5-а загуба поред и е 13-и. Лидер е "Манчестър Юн" (56 т.) пред "Съндърланд" (43) и "Арсенал" (41).

Преди мача стана ясно, че бившият белгийски национал Люк Нилис слага край на кариерата си поради тежка контузия. Той счупи коляно през септември. 33-годишният белгиец си взе сбогом с феновете на "Вила" на почивката.

Същевременно в 1/2-финал от турнира за купата на английската лига "Ливърпул" разгроми "Кристъл Палас" с 5:0 и с общ резултат 6:2 се класира за финала. Головете вкараха Шмицер, Мърфи-2, Бискан и Фаулър.
403
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД